HP Omen 15-ce001nq, laptop de gaming negru

Laptopul HP Omen 15-ce001nq e doar unul dintre multele modele ale acestui brand care pot fi folosite pentru jocuri, aplicații, dar și navigare web. Un laptop performant și bine dotat poate fi folosit pentru orice și poate înlocui un desktop fără probleme. Chiar îmi place noua generație deoarece are un design mai plăcut și e o alegere mai bună decât un model Pavilion Power. Spre deosebire de altele, la acesta veți vedea o atenția mai mare la detalii și componente puțin mai bune. De exemplu, placa video de pe acesta nu e varianta de 2GB, ci e de 4GB.

Din poza de jos se vede destul de bine acest laptop dar pot fi variante similare doar cu ecran mult mai generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sunt foarte bune deoarece fac parte dintr-o generație mai nouă și nu e nevoie să fie cele mai scumpe de pe piață. Procesorul său Core i5 e conceput pentru sarcini grele, motiv pentru care are 4 nuclee și o frecvență de lucru generoasă. Folosește un ecran de 15.6 inci care pare e fi unul clasic, ei bine, nu e așa deoarece are panel IPS și rezoluție Full HD.

Mediul de stocare e destul de spațios deoarece discutăm de un hard disc de 7200 RPM, iar alte variante vin cu un SSD de tip M.2 pe slotul liber.

Păreri pro și contra

E puțin mai scump pentru cu are Windows 10 licențiat, iar o eventuală reinstalare se poate face cu un stick USB 3.0 și nu e nevoie de o unitate DVD. Tastatura iluminată e un punct forte al unui laptop de gaming și cred că o să vă placă foarte mult, dar și ecranul IPS nu-l veți găsi pe orice laptop. Puteți spune adio conectorului LAN deoarece are tehnologie WiFi ac 2×2, iar pentru aceasta e necesar și un router wireless mai performant.

HP Omen 15-ce001nq poate rula destul de multe titluri la rezoluție 1080p și detalii mici spre medii. Pentru ce va mai multe detalii puteți opta pentru un laptop cu placă video mai bună, montați un SSD sau chiar o memorie RAM suplimentară.

Te-ar mai putea interesa