HP OfficeJet 4500

Multifuncționalul HP OfficeJet 4500 e unul dintre puținele modele accesibile care vin cu tehnologie wireless, astfel o puteți pune chiar și mai departe de birou fără a mai avea nevoie de cablu USB. E un model de tip business cu scanner, imprimantă, fax și copiator, deci e de tip 4 în 1. Dacă nu vreți să folosiți tehnologia wireless, nu vă oprește nimeni să o conectați prin cablu USB la PC sau laptop. Ecranul LCD vă permite să vă conectați mai ușor la o rețea wireless, iar meniul e ușor de folosit. Consumabilele nu costă mult având în vedere că puteți scoate vreo 700 pagini pe negru și 360 pagini pe color. Spun asta deoarece cartușul pe negru costă vreo 132 lei iar cel color e 89 lei. OfficeJet 4500 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Așa arată
Scannerul
Scannerul

Specificații tehnice

Are un format A4, însă formatele de printare pot fi: letter, legal, carduri și executive. Are funcțiile obișnuite, adică menționate anterior: imprimare, copiere, scanare și fax. E un model cu tehnologie Inkjet, ca la majoritatea modelelor. Poate tipări chiar și color, însă pe negru e mai ieftin dacă printați (ca la oricare alt model). Are interfață atât USB cât și wireless, însă cu tehnologie wireless nu mai e nevoie de cablu și doar de o rețea wireless (router). E dotată chiar și cu ADF care înseamnă că are alimentară automată cu hârtie, însă e fără duplex în cazul acestui model.

Viteza de copiere și imprimare e de 22 ppm care e puțin peste media oferită de multifuncționalele în acest buget. Faxul vine cu apelare rapidă (memorare de 90 numere). Consumabilele sunt destul de multe și nu mi se par scumpe având în vedere randamentul oferit (pagini imprimate/preț). Mi se pare normal că un așa model vine și cu memorie internă mare pentru stocarea de documente – 64 MB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consumabile ieftine (având în vedere câte pagini scot), are și fax, ADF, tehnologie wireless, control electronic, viteză mare de printare și fiabilitate.

Minusuri: aproape nimic.

Concluzie

Acest HP OfficeJet 4500 e unul foarte bun și nu văd de ce nu-l luați pe acesta în special că e la promoție (reducere semnificativă). Am pus un clip cu despachetarea sa pentru a vedea cam cum arată în realitate și cât de mare e. Se observă că e ceva mai mare decât alte multifuncționale deoarece are și fax dar și pentru că e mai performantă.

Lasă un comentariu