HP Mini 210-2011sq

În această perioadă un netbook HP Mini 210-2011sq (asemănător cu modelul HP Mini 210-2012sq) de 10.1 inch este la promoţie. Primeşti cadou un stick memorie pe USB de 16 giga. Mini laptopul are procesor Intel Atom de tip N455, RAM în cantitate de 1 giga, HDD de 250 giga şi are instalat Microsoft Windows 7 Starter. Dacă sunteți în cputarea unul netbook pe culoarea roz și nu doriți unul într-culoare țipătoare atunci optați pentru un HP Mini 210 care are capac cu carouri pe nuanța roz.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». După mine este cel mai bun netbook, deoarece nu cred că sunt mulţi care ar opta pentru un model cu DDR2 sau cu procesor solo core, adică cu un singur nucleu. Noile modele de procesoare Intel Atom au douănuclee şi o frecvenţă ceva mia mică pentru a consumă mai puţină baterie şi de a avea o performanţă ceva mai ridicată. Îmi place tare mult faptul că are port sau conector VGA, astfel poţi conecta un monitor extern la acest netbook HP Mini pentru a viziona filmele preferate alături de cei dragi. Un este un model ideal pentru cei ce călătoresc mult deoarece are autonomie bună, dar şi pentru cei ce s-au tot săturat să pună laptopul tot timpul la încărcat. În continuare voi enumera specifcaţiile tehnice ale acestui model, urmate de câteva păreri contra şi pro achiziţiei acestui model.

Poze

Tastatura
Capac

Specificaţii tehnice simplificate

Specificaţiile tehnice mai simplificate simplificate ale acestui mini laptop sunt destul de impresionante şi pot spune că sunt de ultimă generaţie în acelaşi timp pentru că are are în componenţă un procesor Intel Atom model N455 la o frecvenţă de 1,66 giga, ecran cu o diagonală de 10,1 ţoli cu o rezoluţie de 1024 cu600 pixeli de tip LCD cu tehnologie LED, memorie de 1 giga de tip DDR3 care poate fi extinsă la 2 giga (dacă e nevoie), hard disc de tip SATA de 250 giga cu 7200 rotaţii pe minut (doar un SSD este mai bun), placă video integrată de tip Intel GMA 3150 cu până la 256 memorie partajată. Mai are cititor de carduri şi baterie cu 6 celule, ceea ce înseamnă că are o autonomie crescută. Este şi de culoare albastră.

La capitolele porturi şi conectivitate, are reţea RJ-45, intrare audio, 3 USB-uri, VGA şi Wi-Fi. Autonomia este circa 6-8 ore depinde cum vă setaţi luminozitatea.

Păreri pro şi contra

Minus ar fi faptul că laptopul este prezent doar în două culori, adică roşu şi albastru, şi că are o greutate de un kilogram şi ceva.

Plusuri ar fi faptul că este cel mai performant netbook de pe piaţă, vine cu un cadou (USB pen memory) şi are o autonomie ridicată, de două sau chiar de trei ori mai mare ca a unui laptop.

Preţ

Cum spuneam, netbook-ul vine la preţul de 1200 lei. În momentul de faţă există în ofertă şi ca resigilat şi de aceea este cu 200 lei mai ieftin.

Dacă ar fi avut o diagonală a ecranului mai mare, de 15,6 inci, atunci ar fi fost laptop datorită specificaţiilor tehnice. Poate îi ma lipsea 1 giga de RAM aşa încât să aibă 2.

Concluzie

Dacă eşti în căutarea unui mini laptop bun atunci netbook-ul HP Mini 210-2011sq este ceea ce cauţi deoarece este foarte performant şi arată bine.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „HP Mini 210-2011sq”

  1. Este un netbook interesant. Eu nu am mai vazut vreunul cu specificatii asemnanatoare si la fel de performant. Ce il face performant? Faptul ca are un hdd de cu 7200 de totatii si ca are procesor dual core. De asemenea il ajuta si faptul ca are memorie DDR3.

    Din pacate vine doar in doua culori (ros si albastru). Mie imi placea mai mult daca era negru sau mai bine gri, adica silver.

  2. Inconveninţa culorii poate fi ocolită prin faptul că îţi poţi pune un acţibild pe capac sau poţi să îţi vopseşti laptopul în ce culoare doreşti. Dar, doar capacul este albastru sau roşu, în funcţie de variantă.

    Eu nu cred că sunt urâte culorile, dar o paletă mai diversificată cred şi eu că era binevenită.

Comentariile sunt închise.