HP LV176AA

Monitorul LED HP LV176AA e unul de 23 inci și ar fi soluția wide ideală deoarece are o rezoluție Full HD, port HDMI (pe lângă cele VGA și DVI), iar designul exterior e lucios (glossy). Despre design pot spune că e identic cu al lui LV876AA fiind un design caracteristic HP și al monitoarelor din 2011 de la ei.

Despre preț pot spune că LV176AA vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Dacă luăm în considerare că brandul HP e unul foarte popular atunci vedem că prețul nu e deloc mare. Din păcate perifericul de față are o garanție de doar un an, dar poate fi extinsă până la maxim trei ani pentru cei care vor un plus de siguranță.

Poze

La exterior, dar și meniurile arată ca restul modelelor LV.

Cutia
Cum arată

Specificaţii tehnice

HP LV176AA are 3 inch și datorită iluminării cu leduri are un consum mic de curent, astfel consumând undeva la 33W. Acest consum e cu câteva zeci de procente mai mic decât al monitoarelor normale cu LCD și o să vă ajute pe termen lung deoarece o să o vedeți în facturile mai mici de electricitate.

Luminozitatea și unghiurile de vizibilitate sunt similare monitoarelor moderne și nu o să aveți probleme la vizionarea imaginii sau cu contrastul deoarece sunt foarte bune. Dacă vi se pare prea luminos atunci puteți să setați luminozitatea la minim și așa o să mai economisiți ceva curent… în cazul în care sunteți o persoană cu grija consumului de curent electric.

Păreri pro şi contra

Pro: e bun pentru jocuri datorită celor 5 milisecunde, dar eu l-aș recomanda vizionării filmelor noi care vin la calitate HD sau Blu-ray. Un alt plus e faptul că LV176AA vine cu porturi digitale cât și de tip analog (multe monitoare moderne vin doar cu porturi de tip digital, iar dacă ai un PC vechi atunci nu poți conecta monitorul decât folosind un adaptor).
Contra: nu vine cu boxe, dar asta i-ar fi urcat puțin prețul.

Concluzie

HP LV176AA e un monitor bun din toate punctele de vedere, iar cel mai important motiv pentru care l-ai cumpăra, pe lângă faptul că aparține unui brand de succes, e că performanțele vizuale sunt de top. Dacă e să analizăm și funcțiile suplimentare ale lui LV176AA atunci vedem că nici la cest capitol nu stă rău deoarece are chiar și Kensington Lock (e pregătit pentru acest lock).

Te-ar mai putea interesa