Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP LL763AA

Un monitor foarte bun e acest monitor LED HP LL763AA și se adresează în principal segmentului business. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi și pe acești bani mi se pare că primim un monitor foarte bun care are un ecran de 20 de inci cu rezoluția HD+. Consumul de curent nu e deloc mare deoarece e de undeva la 26 de W și asta în principal datorită faptului că are un ecran de 20 de inci.

Poze

LL763AA nu are un ecran mare, dar 20 de inci mi se pare mai mult decât suficient. În partea din spate are atât un port digital, cât și unul analog și în acest fel o să puteți conecta ce doriți la acest monitor. Din păcate, rezoluția monitorului nu e Full HD și asta înseamnă că nu puteți viziona filme Blu ray fără pierderi de detalii.

Cutia

Cum arată

Specificaţii tehnice

HP LL 763 AA este un periferic de ultimă generație care are un ecran de 20 țoli care e realizat cu tehnologie LED, iar acest lucru se traduce printr-o claritate superioară, dar și printr-un consum inferior de curent. Pentru a vă demonstra consumul mic de curent vă spun că are și certificare Energy Star. Greutatea sa nu e deloc mare deoarece are sub 4 kilograme și asta înseamnă că nu va fi greu de montat ori montat.

Păreri pro şi contra

Pro: costul de achiziție e unul foarte mic; vine cu o garanție de 3 ani care se traduce într-o fiabilitate maximă; vine de la un brand foarte cunoscut și apreciat deoarece e un brand american și nu asiatic; venind cu VGA și DVI puteți să conectați orice laptop ori calculator la el pentru a vă uitați la filme sau la ce doriți.
Contra: putea avea suport 1080p, adică pentru vizionarea filmelor Blu ray.

Concluzie

Pentru a vă familiariza cu acest model vă recomand preview-ul de alături. În acest clip e prezentat un monitor asemănător și se poate vedea cât de robust e că nu-ți va fi frică că se va rupe dacă din greșeală o să-l atingi atunci când o să ștergi praful de pe el. meniul său e unul destul de simplu și ușor de navigat și nu cred că o să-l folosiți prea mult deoarece multe setări se pot face de pe desktop deoarece placa video are și ea setări de luminozitate etc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu