HP Gaming Omen 15-ax201nq, laptop pentru jocuri 2017

HP Gaming Omen 15-ax201nq poate rula la detalii decente cele mai multe jocuri din 2017, dar pentru a le rula la detalii maxime e nevoie de un Core i7 și o placă video mai avansată. Bineînțeles, depinde și ce setări alegeți pentru acel joc (rezoluție, detalii, efecte etc). Oricum, arată mult mai elegant decât un desktop și poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor reduse. E dotat atât cu un hard disc cât și cu un SSD, deoarece SSD-ul e de tip M.2 (e doar o plăcuță). Indiferent de configurație, această serie arată la fel și nu văd ce schimbări ar trebui să sufere în viitor.

Costă ceva mai mult decât un laptop multimedia datorită dotărilor sale și construcția e mai interesantă la acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu are orice ecran, ci unul IPS cu rezoluție 1080p și protecție mată. Cred că acesta reprezintă cea mai bună soluție pentru platformele mobile (e prezent și pe tablete). E un model care a fost lansat anul acesta și se vede la generația procesorului – Intel Kaby Lake.

Laptopurile de jocuri din generațiile precedente, erau inferioare la capitolul performanță și nici nu erau atât de portabile – 2.2 kg. Chiar dacă e atât de compact, dotările nu au avut de suferit, adică sunt aceleași, dar se putea renunța la unitate DVD. Unele dotări nici nu le veți folosi, poate doar de câteva ori și de aceea nu prea le văd rostul. Pentru cei care au un abonament mai scump la internet, le recomand un router wireless performant.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine și nu cred că există vreun gamer care să nu-și dorească un laptop atât de elegant cu componente concepute pentru jocuri. Oferă destule porturi pentru conectarea diverselor periferice, dar sunt și tehnologii wireless pentru a conecta alte tipuri de periferice.

HP Omen 15-ax201nq poate fi un laptop care vi se potrivește, dar sunt variante și cu Core i7 care costă ceva mai mult. Putea fi mai accesibil dacă nu ar fi avut Windows 10 preinstalat, dar oricum trebuia instalat ulterior.

Te-ar mai putea interesa