HP Envy x360 15-aq105nn, laptop cu design convertibil

Laptopul HP Envy x360 15-aq105nn e un laptop popular datorită configurației sale, designului elegant și faptului că poate fi folosit precum o tabletă. Acesta nu e singurul model, doar că acesta e mai accesibil decât altele pentru că are un Core i5. Orice laptop premium are sistem de operare preinstalat, iar dacă ar fi avut Linux sau FreeDOS, ar fi fost mai accesibil dar nu cu mult. Ideea e că orice laptop mia performant necesită de un sistem de operare ca Windows 10 și mulți dintre voi poate nu vă pricepeți la instalări.

Laptopurile din acest buget pot fi de mult tipuri, chiar și de gaming, iar alegerea finală depinde de voi și pentru ce vreți să-l folosiți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are atât un SSD de tip M.2 cât și un hard disc generos, pe care puteți pune aplicații, fișiere media și altele. Viteza de procesare e foarte bună că doar e vorba de generația a 7-a Kaby Lake, iar pentru uz office chiar nu e nevoie de mai mult. Pe acesta se poate viziona conținut video 1080p și calitatea e pe măsură deoarece ecranul are panou IPS. că doar e un gadget 2 în 1. Tehnologia IPS oferă cele mai bune unghiuri de vizibilitate, adică imaginea e aceeași indiferent din ce unghi priviți ecranul.

Păreri pro și contra

Tabletele cu Windows 10 sunt destul de scumpe și nu are sens să cumpărați două gadgeturi când puteți lua unul cu componente performante. Nu se pot incorpora astfel de componente într-o tabletă, de aceea prefer laptopuri cu ecran pliabil și nu detașabil. E cam greu pentru a fi folosit în modul tabletă, dar cu timpul vă puteți obișnui și aveți ambele mâini libere deoarece nu e mai nevoie de un stand.

HP Envy x360 15-aq105nn nu e chiar ieftin dar dacă ținem cont de concurența de la Apple, chiar merită încercat. Fiind un model din seria Envy, aceste laptopuri pot oferi și o tastatură iluminată care poate fi folosită ori de câte ori luminozitatea din jur e scăzută, iar altele chiar și un afișaj 4K.

Te-ar mai putea interesa