HP Envy x360 15-aq002nn, laptop cu ecran pliabil

Laptopul HP Envy x360 15-aq002nn poate fi folosit aproape pentru orice datorită componentelor foarte bune, dotărilor numeroase și e foarte ușor. Nu vă recomand să-l folosiți pentru jocuri deoarece îi lipsește placa video dedicată. Ecranul său e superb și nu pentru că e touch și pliabil, ci pentru că e un IPS cu imagine 1080p. Orice gadget premium vine cu Windows 10 preinstalat, dar voi puteți să-l instalați chiar și cu un stick USB, deci nu e nevoie de o unitate optică.

Alternativele sunt multe și chiar pot fi din aceeași serie (există variante cu componente mai bune – Core i7). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cea mai importantă componentă și aceasta afectează cel mai mult prețul laptopului, Bineînțeles, e vorba de procesor care e de tip Core i5-6200U, iar placa video e un model HD Graphics 520. Aceasta poate reda conținut 1080p că doar are un ecran splendid cu unghiuri de vizibilitate generoase (datorită panoului IPS).

Are atât un SSD cât și un hard disc pentru a vă bucura de performanțe superioare, dar și de un spațiu generos de stocare. Sincer, puteau pune doar un SSD generos că doar e de tip M.2 și suportă multe scrieri. Chiar dacă e doar o plăcuță, SSD-ul de tip M.2 reprezintă viitorul și nu poate fi pus pe orice laptop (e nevoie de un slot special).

Păreri pro și contra

Acesta are o construcție robustă chiar dacă e foarte subțire și se datorează faptului că laptopul e realizat din aluminiu. Acest tip de material face ca laptopul să fie mai portabil, adică greutatea sa e de numai 2.1 kg. Tastatura iluminată e plăcută și folositoare dacă lucrați seara sau noaptea pe el.

HP Envy x360 15-aq002nn reprezintă una dintre cele mai accesibile variante de la acest brand și se datorează în mare parte procesorului Intel Skylake care e foarte bun pentru acest tip de gadget. Laptopurile cu ecran detașabil au alt tip de componente hardware și sunt puțin inferioare celor clasice. Oricum, mai bine alegeți acest tip de laptop deoarece oferă performanțe satisfăcătoare și un design premium.

Te-ar mai putea interesa