HP Envy x360 15-aq001nn, laptop convertibil cu tastatură iluminată

Laptopul 2 în 1 HP Envy x360 15-aq001nn arată foarte bine din orice unghi l-ați privi, iar finisajul metalic e plăcut la atingere, că doar are o carcasă din aluminiu. În general, gadgeturile foarte compacte au construcție mai robustă și sunt utilizate materiale rezistente cum sunt: aluminiul, magneziul, fibra de carbon sau chiar aliaje. Din poza de jos se poate observa că arată ca un laptop clasic, doar că e foarte subțire, balamalele sunt diferite și tastatura e una premium.

Cele mai multe laptopuri convertibile au ecran rabatabil și nu prea recomand cele cu ecran detașabil deoarece au componente inferioare, dar până la urmă sunt niște tablete cu stație de andocare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu are un ecran mare, dar 15 inci cu rezoluție 1080 e de ajuns. Acesta poate fi pliat până la 360 de grade pentru a putea fi folosit ca o tabletă sau până la 315 grade pentru a avea ambele mâini libere (va sta ca și cum ați folosi un stand). Viteza de procesare e foarte bună la acest model deoarece are un Core i7 Skylake, dar și Core i5 e foarte bun că dar e un laptop de tip office.

Toate laptopuri de tip premium vin cu Windows 10 preinstalat, iar dacă nu ar fi avut sistem de operare, acesta putea fi instalat cu ajutorul unui stick USB 3.0. Cu alte cuvinte, nu e nevoie de unitate optică pentru a copia fișiere, a instala un program sau un joc. Chiar și tastatura numerică a devenit inutilă și se putea renunța la ea.

Păreri pro și contra

Are o greutate redusă pentru un laptop de 15 inci, dotări utile și un design premium. Autonomia maximă e impresionantă doar că nu poate fi atinsă chiar așa de ușor – 10 ore. Spun asta pentru că trebuie să setați o luminozitate mică la ecran și să nu folosiți tehnologii wireless.

HP Envy x360 15-aq001nn face parte dintr-o serie avansată și care impresionează indiferent pentru care model veți opta în final. Sunt disponibile 3 variante, iar care e puteți lua în calcul pentru că are același preț e cea cu Core i5 și SSD+HDD.

Te-ar mai putea interesa