HP Envy x360 15-aq000nn, laptop cu ecran rabatabil

Laptopul HP Envy x360 15-aq000nn e un gadget convertibil cu ecran de 15.6 inci, motiv pentru care arată și poate fi confundat ușor cu un laptop normal. Balamalele sale sunt multe rezistente și permit să pliați ecranul până la 360 de grade. Astfel, ceți obține o tabletă de dimensiuni generoase și care din păcate are o greutate de 2 kg. E greu pentru a fi folosit ca o tabletă, dar în schimb veți beneficia de componente mult mai bune și de un ecran FullHD de 15.6 inci. Acesta a fost conceput pentru a-l folosi pe birou cu sau fără mouse.

Costă ceva mai mult decât un laptop office premium, dar eu consider că merită să încercați ceva nou și diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sunt următoarele: Intel Core i7-6560U cu placă video Graphics 540, SSD M.2 și memorie DDR4 cu capacitate de 8GB. Fiind un laptop de tip office/business, nu are nevoie de mai multă memorie RAM. Consider că nu are nevoie de nici un upgrade deoarece se mișcă la fel de rapid ca o tabletă cu Windows. Ecranul e superb datorită rezoluției 1080p și panoului de tip IPS care oferă unghiuri de vizibilitate largi.

Autonomia de lucru e destul de generoasă și poate fi atinsă fără probleme deoarece nu are procesor cu consum mare, placă video dedicată sau alte componente. Datorită construcției compacte s-a renunțat la unitate optică, dar nu și la porturi. Datorită dotărilor sale, acesta poate fi folosit ca media player portabil, adică puteți conecta un televizor sau monitor la acesta cu un cablu audio/video.

Păreri pro și contra

Windows 10 are o interfață ideală pentru gadgeturile cu ecran touch, iar pentru anumite aplicații puteți folosi mouse-ul. Nu e foarte greu pentru că are o construcție din aluminiu. Acesta dorește să concureze cu laptopurile brandului Apple, în special că are și tastatură iluminată.

HP Envy x360 15-aq000nn poate concura cu multe modele de la concurență și designul parcă e mai elegant la acesta. Am pus o prezentare video cu un laptop similar pentru a vă face o idee despre această serie și cam care ar fi punctele sale forte.

Te-ar mai putea interesa