HP ENVY x360 13-bd0035nn, laptop cu balamale 360

Laptopul convertibil HP ENVY x360 13-bd0035nn poate fi transformat foarte ușor în tabletă datorită balamalelor, dar și ecranul este unul cu tehnologie touch. Astfel că nu mai trebuie să folosiți mouse-ul ci este de ajuns să interacționați direct cu ecranul sau poate aveți un Stylus. Acest accesoriu devine destul de util indiferent că sunteți un creator de conținut sau nu. Față de o tabletă cu Windows 11, acest laptop oferă un hardware mai performant dar și conectivitate excelentă.

Poate că și așa ați fi folosit tableta doar pe masă sau birou, iar un stand ar fi fost necesar. După cum vedeți, laptop acesta nu are nevoie de stand și ecranul se rotește când îl puneți în poziția de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Are un hardware clasic de laptop, de aceea recomand laptopurile acestea convertibile. Evident că au un preț mai piperat decât o tabletă, însă vorbim și de o productivitate mai bună. Până la urmă ne dorim să țină locul unui PC, plus că e și foarte portabil.
Evident că numai Windows 11 putea să fie preinstalat (cum are și HP Spectre x360 14-ea1008nn), nici nu aș recomanda altul pentru că vorbim de ultimele componente hardware de pe piață. Aici avem un procesor Core i5 bun pentru uz office, suficientă memorie, iar spațiul de stocare pentru fișiere și sistem este dat de un SSD M.2. Deci nu am avem acea memorie eMMC care era destul de lentă, însă tot era mai bună decât un hard disc.

Concluzie

Cu alte cuvinte, le va mișca precum o tabletă sau un telefon, doar că rulează un sistem de operare popular, dar nou pentru mulți dintre voi (versiunea 11). Greutatea a scăzut mult la aceste laptopuri, așa că portabilitate devine un puct forte și pentru această serie. HP 13-bd0035nn are dotări speciale destul de utile, iar aici mă refer la următoarele: cititorul de amprente, accelerometru și giroscop (pentru rotirea imaginii), senzor termic IR, ecran 100% sRGB (reproduce mai multe culori), tastatură iluminată, Thunderbolt v4. Deci nu pare a fi un laptop atât de banal și eu consider că își merită banii.

Te-ar mai putea interesa