Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Envy x360 13-ag0011nn, laptop cu procesor AMD Ryzen 7 2700U

Laptopul HP Envy x360 13-ag0011nn se poate compara cu unul multimedia din cauza configurației, iar aici mă refer la procesorul Ryzen 7 2700U de la AMD. Acesta poate fi comparat cu un Core i5 Quad Core, iar placa video integrată cu una dedicată, însă nu foarte avansată. Ideea e că poate rula fără probleme conținut video de calitate sau chiar și unele jocuri. Depinde și ce calitate urmăriți dar eu nu aș reduce din rezoluție pentru că ecranul acestui model permite conținut 1080p.

Are un design premium și se vede foarte bine din poza de jos că poate fi folosit ca o tabletă cu stand. Puteți folosi ambele mâini și chiar un mouse dacă vă aflați la birou, iar navigarea pe web va fi ceva mai interesantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Procesorul AMD de pe acesta nu e foarte popular pentru că producătorii nu-l prea introduc pe laptopurile lor, însă nu înțeleg pentru că e o alternativă bună la Intel pe 14 nm. Cu alte cuvinte va fi eficient și chiar nu veți simți nevoia unei plăci video dedicate. Ecranul de pe acesta e cel mai bun de pe piață și trebuie să vă obișnuiți cu faptul să e lucios. Așa e în cazul gadgeturilor cu touchscreen și nu va fi o problemă dacă obișnuiți să dați luminozitatea la maxim sau îl folosiți în încăperi întunecate.

Păreri pro și contra

Porturile sale sunt aceleași ca și la modelele ultraportabile, însă pe noi ne interesează să fie cât mai rapide, cum sunt cele de tip USB 3.1. Sistemul audio impresionează pentru că avem difuzoare de tip Bang & Olufsen. Ecranul are o protecție anti-zgârieturi numită Gorilla Glass, care e prezentă atât la telefoane cât și la tablete. Nu prea mai văd sensul unui touchpad în cazul că îl veți folosi pe birou sau cu un mouse. Chiar dacă are performanțe multimedia atât de mari, autonomia maximă pate atinge chiar și 11 ore în modul economic.

HP x360 13-ag0011nn e realizat în mare parte din aluminiu, motiv pentru care are o greutate de numai 1.3 kg. E rezonabil pentru cei care vor o alternativă cât mai portabilă și care are un ecran complet pliabil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu