HP Envy x360 13-ag0003nn, laptop cu Windows 10

E normal ca HP Envy x360 13-ag0003nn să vină cu Windows 10 pentru că e un laptop convertibil. Din poze și prezentări video se vede foarte bine un sistem de balamale diferit care permite să pliați complet ecranul și se poate interacționa cu interfața sistemului doar prin atingeri ale ecranului. E un gadget cu tehnologie touchscreen și dacă sunteți o persoană creativă, se poate folosi un Stylus Pen pentru a desena sau schițe. Sunt numeroase programe pentru utilizatori mai creativi sau poate îl veți folosi în alt sens.

Laptopul poate fi utilizat ca în partea de jos cu un mouse sau fără că doar ecranul are protecție Gorilla Glass. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Ryzen 5 2500U e tot mai popular pe laptopuri pentru că e unul competitiv și reprezintă o soluție office/multimedia bună. Cu acesta autonomia laptopului crește semnificativ deoarece are un consum redus, iar Turbo Boostul e activat doar când e nevoie (își mărește frecvența de lucru). Orice procesor nou funcționează mai bine cu cel puțin 8GB memorie, dar și SSD-ul e important.

În 2018, nu alegeți un laptop fără SSD deoarece nu e atât de rapid ca cel de sus sau faceți ulterior upgrade-ul. Ecranul său e unul superb deoarece panelul e un IPS cu imagine Full HD, astfel imaginea e clară din orice unghi ați privi-o.

Păreri pro și contra

E în laptop 2 în 1 care poate fi folosit în multe moduri și o tabletă chiar nu mai merită pentru că acesta oferă un hardware mult superior. Mă refer la procesorul Quad Core care e echivalentul unui i5, suficientă memorie RAM și spațiu de stocare satisfăcător că doar e un SSD. Chiar nu puteți cere mai mult pentru că acel AMD are o placă video Vega 8 care e cunoscută pentru performanțele sale grafice interesante (se compară cu unele plăci video dedicate mai ieftine).

HP 13-ag0003nn nu e singurul laptop convertibil disponibil și mai sunt chiar și altele cu hardware similar. Poate că găsiți unul cu SSD de 256GB, dacă chiar vă doriți mai mult spațiu pentru aplicații și fișiere.

Te-ar mai putea interesa