HP Envy x360 13-ag0002nn, laptop cu ecran rabatabil de tip IPS

Laptopul acesta HP Envy x360 13-ag0002nn oferă o funcționalitate mai diferită și se datorează anumitor caracteristici speciale: balamale 360, ecran cu tehnologie touch, Stylus Pen inclus, TPM și tastatură iluminată. Nu știu cât de mult veți folosi și aprecia aceste dotări, însă nu le veți vedea la modelele clasice. Aș putea spune că e precum o tabletă cu Windows, doar că nu e la fel de portabilă și nu are nevoie de stand (se vede foarte bine în poza de jos).

Arată precum un laptop business, dar și poate fi comparat cu unul datorită acelor caracteristici menționate mai sus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP Envy x360 13 ag0001nn

Noile procesoare pe arhitectura Zen sunt foarte atractive, motiv pentru care AMD revine în forță pe piață. Veți vedea că are echipată o placă video nu foarte populară, însă cu specificații foarte bune – Radeon Vega 8. Aceasta poate fi comparată cu una dedicată cum ar fi GeForce MX110.

Vorbim e un ecran de 13.3 inci cu cele mai bune unghiuri de vizibilitate că doar e vorba de un panel IPS și e tipic pentru gadgeturile cu touchscreen. Calitatea imaginii e dată de conținutul ales pentru că aveți la dispoziție un display 1080p ca la multe alte laptopuri lansate în 2018. Nu prea mai sunt laptopuri HD, dar le-aș cam evita pentru că cerințele sunt tot mai mari.

 

Păreri pro și contra

Performanțele sunt foarte bune chiar dacă nu are procesorul tipic de la Intel, iar acel Ryzen 5 e echivalentul unui i5 cu 4 nuclee, deci nu e unul banal. Autonomia unui laptop atât de compact e foarte bună pentru că are o baterie mare (beneficiază de încărcare rapidă), iar hardware-ul nu consumă mult. Ecranul e protejat ca la telefoane de un strat numit Corning Gorilla Glass (anti-zgârieturi), că doar veți interacționa cu el și poate fi  curățat ușor cu o lavetă din microfibră.

HP 13-ag0002nn nu e singurul, ci e doar o variantă mai ieftină cu un SSD nu foarte mare, dar performant. La capitolul dotări, nu veți vedea vreo diferență între modele deci indiferent de opțiune nu veți face nici un compromis.

Lasă un comentariu