≡ Meniu

HP Envy x2 11-g001en

Laptopul HP Envy x2 11-g001en nu e primul laptop convertibil de pe piață în special dacă luăm în considerare și cele cu Android. E o alternativă mai bună la un ultrabook cu touchscreen deoarece e mai ieftin. Prețul scăzut se datorează și procesorului care e un Intel Atom, deoarece pe unele tablete vedem Tegra 3 care e un Quad Core. Dar pentru utilizare office nu e mare diferență de performanță având în vedere că și acesta are SSD și 2GB RAM. Tastatura sa e una de tip stație de andocare și astfel o puteți să o lăsați acasă deoarece pe parcursul călătoriei, cea virtuală e mai ușor de folosit. Însă dacă vreți un plus de funcționalitate și o autonomie mare, vă recomand să o folosiți deoarece are o baterie integrată. Are un preț bun Vezi prețul special de azi .

Poze

Indiferent cum doriți să-l folosiți, ecranul cu touch-screen e funcțional tot timpul iar touchpadul oarecum devine inutil. Sunt curios cât va ma dura până-l vor elimina.

Laptopul

Laptopul

În mod tabletă

În mod tabletă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificații tehnice

Are un procesor Intel Atom Z2760 de 1.8 GHz care e un Dual Core bun și care e numai bun bun pentru tablete. Ecranul său e de 11.6 inci e suficient de mare pentru navigare și aplicații deoarece are o rezoluție 768p. Pe partea de memorie are o capacitate de 2GB DDR2 și un SSD de 64GB. Chiar dacă nu e foarte mare, puteți opta pentru un hard disk extern. Placa video e Intel HD Graphics care se descurcă decent pentru vizionarea de filme 720p.

Ca și dotări prezintă: cameră web HD, difuzoare Beats Audio, HDMI, USBuri etc. Are un finisaj interesant pe argintiu iar tableta/ecranul are o ramă neagră lucioasă. Acesta are două baterii de 2 celule, una în tabletă și una în tastatură, astfel autonomia poate atinge circa 12 ore (7 ore în mod tabletă).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie mare, Windows 8, e convertibilă, fiabilă, bluetooth, cameră web HD cu filmare 1080p, SSD și ecran HD.

Minusuri: un Tegra 3 era mai bun.

Concluzie

Acest HP Envy x2 e unul dintre cele mai noi laptopuri de pe piață și care bineînțeles vine cu un sistem de operare corespunzător. Îl recomand celor care nu vor neapărat o tabletă deoarece nu oferă o utilitate office, iar acesta e unul de tip 2 în 1. Jos am pus o prezentare a unui model similar și cu siguranță vor fi disponibile și alte configurații.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu