HP Envy Sleekbook 4-1000sn, ultrabook cu Windows 7

Oferta a expirat. Actualizare: HP Envy Sleekbook 4-1000sn are acum o reducere spectaculoasă de 1300 lei și costă 1700 lei. Profită!

Articolul din 24.03.2013
Acest laptop HP Envy Sleekbook 4-1000sn e defapt un ultrabook interesant cu procesor i3, ecran de 14 inci, 4GB, Windows 7, difuzoare și subwoofer Beats Audio. Deci e un model multimedia pe care puteți viziona fără probleme filme HD, asculta muzică sau să navigați pe web. Însă, pe care nu veți putea juca jocurile favorite deoarece îi lipsește placa video dedicată. Mă refer la jocuri 3D mai noi, iar pentru cele 2D sau 3D mai vechi, placa video integrată își face treaba în special că e integrată în procesor. Designul e pe măsura așteptărilor, iar touchpad-ul e generos și are un finisaj interesant care poate fi observat în poza de jos sau în clipul de la final. Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar în momentul de față e la reducere cu 500 lei față de cât costa inițial. Astfel, de banii care-i economisești poți să cumperi un mouse optic HP XP355AA, un router Linksys E900, 300Mbs sau o husă HP H4F07AA.

Poze

Arată ca și restul modelelor din seria Sleekbook 4, ar fi fost interesant dacă existau model și pe alte culori (alb sau argintiu).

Din față
Din față
Tastatura
Tastatura

Specificații tehnice

Are un ecran de 14 inci care are rezoluție standard 768p și o consider suficientă deoarece dimensiunile sa afectează și greutatea laptopului (cu cât e mai mare cu atât e mai greu laptopul). Am observat că procesorul nu e chiar nou dar e suficient de performant deoarece e un i3 Sandy Bridge. Plus că memoria e de 1333 MHz iar placa integrată e Intel HD 3000.

Memoria RAM poate fi upgradată la 8GB dar nu e nevoie de mai mult de 4GB. Spațiul de stocare e asigurat de un hard de 500GB. Însă dacă vreți un spațiu de stocare mai mare, puteți apela la un hard disk extern. Dotările sale sunt foarte important având în vedere cât de compact e: subwoofer HP Triple Bass Reflex, difuzoare Beats Audio, bluetooth, WLAN, card reader, batere de 4 celule, USBuri și altele. Chiar dacă nu e așa de mare, are destule dotări și observăm lipsa unității optice DVD și a tastaturii numerice. Autonomia e una peste medie chiar dacă are o baterie mică. Windows 7 mi se pare satisfăcător deoarece interfața de la 8 e inutilă dacă laptopul nu are touch-screen sau poate nici așa nu o foloseați.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o autonomie de maxim 8 ore, sonorizare excelentă cu Beats Audio, portabil, robust și elegant.

Minusuri: nu are tastatură iluminată.

Concluzie

Acest HP Envy 4-1000sn e o alegere bună în caz că vreți un ultrabook cu Windows preinstalat, dar vă interesează și procesorul său deoarece viteză de procesare e importantă pentru un utilizat care folosește din când în când aplicații.

Te-ar mai putea interesa