HP ENVY Sleekbook 4-1000en

Și HP a lansat ultrabook-uri, iar unul nou e acest ultrabook HP ENVY 4-1000en Sleekbook care a fost lansat de curând. E mai mult un laptop office deoarece nu are grafică dedicată și venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » vă pot spune că e unul dintre cele mia ieftine ultrabook-uri existente momentan pe piață. Acest preț modic e datorat și faptului că nu are cele mia tari componente, dar nici slabe nu sunt. Chiar dacă e mai mult pentru sarcini office, eu l-aș recomanda unui om de afaceri deoarece are porturi noi și utile cu care să-ți faci treaba la o prezentare, iar printre aceste porturi utile se numără HDMI-ul și USB-ul 3 care e de 10 ori mai rapid decât USB 2.

Poze

Cu siguranță acest Sleekbook 4-1000en arată foarte bine, iar pentru a vă convinge de acest lucru vă recomand pozele de alături cât și preview-ul de la final. O să puteți vedea că vine cu o tastatură foarte bine realizată și că touchpad-ul e unul asemănător cu cel al laptopurilor Samsung. Vine cu acțibildul Windows și asta deoarece are acest sistem preinstalat și prezența acestui OS e bună deoarece nu are DVD, adică unitate DVD.

Din față
Tastatura

Specificaţii tehnice

HP ENVY 4-1000en este un model al anului 2012 și vine cu procesor dual core i3 2367M, dar și cu memorie RAM suficientă de 4 giga. Cipul grafic e unul integrat în procesor și e vorba despre un Intel HD 3000 care ar capabilități 1080p, însă ecranul laptopului e unul de tip HD+ și nu Full HD. Greutatea acestui calculator e undeva la 1,8 kilograme și împreună cu autonomia crescută fac din laptop unul deosebit de portabil.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț mic și de aceea raportul dintre acesta (preț) și calitate e unul foarte bun; bateria ține câteva ore; greutatea e una de sub două kilograme în condițiile în care vorbim despre un laptop de 14 inci; vine cu numeroase porturi printre care se numără USB 3.0, HDMI, bluetooth și din această cauză cred că e un laptop destul de bun și pentru oamenii de afaceri.
Contra: ar fi putut avea i5 ori i7, chiar și dacă erau tot dual core.

Concluzie

Dacă te interesează un laptop realizat de americani și nu în China (deoarece HP e un producător din SUA) atunci ar trebui să alegi un HP Envy 4-1000en. Cu siguranță toate cunoștințele tale te vor „envy”, adică invidia deoarece acest notebook arată foarte bine și nu e chiar notebook, ci mai repede e ultrabook.

Te-ar mai putea interesa