HP ENVY Rove 20-k000en, desktop în formă de tabletă

HP Envy Rove 20-k000en e un altfel de sistem desktop PC și spun asta deoarece arată precum o tabletă. Aș putea spune că e o tabletă, însă portabilitatea ei nu e un punct forte deoarece e de 5.3 kg. Din lateral nu prea seamănă a o tabletă, poate doar din față. Deci se adresează userilor care îl vor folosi pe un birou, deoarece pe genunchi va fi destul de greu. Configurația e una office și nu puteați avea pretenții la una multimedia având în vedere dimensiunile desktopului. Avantajele unul desktop All-in-One sunt următoarele: puține cabluri, ecran incorporat și spațiu de lucru economisit. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din pozele de jos, se observă că e destul de gros dar ocupă puțin spațiu pe birou. Porturile sunt așezate în lateral unde sunt și ușor de accesat.

Din lateral
Din lateral
Din față
Din față

Specificații tehnice

Procesorul i3-4010 e unul bun dacă e să discutăm despre viteza de procesare și restul caracteristicilor. E vorba de o serie reușită care mai nou o găsit și la unele laptopuri (în special la cele cu baterii mai mici, deoarece are un consum mai redus). placa de bază are memorie RAM destulă – 4GB, dar și un sunet integrat, placă video integrată și rețea integrată.

Spre deosebire de PCurile clasice și unele laptopuri, acesta nu suportă upragdeuri. Oricum, nu cred că veți putea instala un hard mai bun având în vedre că e de 7200 RPM și spațiul de stocare e de 1TB. Ca oricare alt gadget cu ecran tactil și acesta are un sistem de operare pe măsură – Windows 8. Având în vedere interfața oferită, ecranul tactil devine destul de util.

Ecranul de 20 inci e o alegere bună pentru orice tip de utilizator deoarece nu e nici prea mare dar nici prea mic. rezoluția sa e una corespunzătoare – HD+, iar panoul e IPS LED. Cu alte cuvinte, unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune ca la oricare alt ecran de acest fel. E dotat cu Beats Audio, porturi USB de înaltă viteză etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran senzitiv cu rezoluție HD+, configurație performantă, unghiuri de vizibilitate foarte bune, spațiu de stocare mare etc.

Minusuri: nu e chiar ieftin.

Concluzie

Acest HP Envy Rove 20-k000en e un desktop interesant deoarece nu mai necesită decât periferice (o tastatură în special). Jos am pus un clip cu prezentarea unui astfel de model. Există diverse variante chiar și pe alb și cu alte configurații, dar care sunt destul de apropiate de aceasta.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „HP ENVY Rove 20-k000en, desktop în formă de tabletă”

Comentariile sunt închise.