HP ENVY dv6-7200sa

Laptopul HP ENVY dv6-7200sa e unul deosebit deoarece are un design elegant, tehnologie audio Beats Audio, cititor de amprentă, configurație de gaming, subwoofer și altele. Din păcate nu vine cu tastatură iluminată, era normal să fi avut iluminare deoarece e unul foarte performant și are nu e chiar așa de ieftin. Seria Envy e cunoscută pentru performanțele oferite, fiabilitate, eleganță și sonorizare excelentă. Se adresează deci celor care vor un laptop de tip business deoarece e robust și are cititor de amprentă. Un model ca acest dv6-7200sa are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul Core i7-3630QM e cel mai bun model pentru laptopuri și care oferă cea mai bună viteză de procesare. Era bun chiar și un Core i5 Ivy Bridge deoarece are un ecran HD de 15.6 inci. Însă un plus de performanță e bine venit. Ecranul lucios LCD LED e unul decent pentru vizionat filme de la distanțe mari. Memoria RAM de 8GB e dispusă pe ambele sloturi și e la o frecvență de 1600 MHz.

Spațiul de 1TB mi se pare mai mult decât suficient și e destul de silențios. Placa video dedciată e mai indicatică pentru jocuri și filme decât cea integrată de la Intel – HD 4000. Cea dedicată GT 630M 2GB e una ideală pentru gaming HD și nu e necesar de una ca GT 650M. Pe partea de dotări are unitate DVD, patru difuzoare cu subwoofer, card reader, cameră web HD, tehnologie audio Beats Audio, bluetooth, patru USBuri din care doar unul e 2.0, baterie de 6 celule etc. Autonomia maximă e de circa 6 ore și o veți obține doar în mod economic și cu anumite setări.

E normal că are Windows 8 64 de biți preinstalat iar alte caracteristici ar fi: cititor de amprentă, WiDi, finisaj metalic etc. Pentru a vă face o idee despre performanțele sale în jocuri, v-am postat clipul de jos:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: construcție robustă, configurație gaming, cititor de amprentă, 4 difuzoare+subwoofer, design plăcut și WiDi.

Minusuri: nu are tastatură iluminată.

Concluzie

Acest ENVY dv6-7200sa de la HP e o recomandare pentru cei care vor să vizioneze filme, să joace din când în când jocuri sau să asculte muzică fără a folosi un sistem audio. Am pus un clip și cu un model foarte asemănător pentru a vă face o idee mai bună despre designul său:

Lasă un comentariu