HP Envy C8K32AA, monitor IPS cu boxe Beats Audio

HP Envy C8K32AA e unul dintre cele mai bune modele multimedia de la acest producător. Spun asta deoarece are boxe Beats Audio și un ecran generos cu panou IPS. Designul elegant sugerează că e vorba de un model deosebit, iar suportul e ceva mai deosebit. Apreciez că are margini înguste, iar partea de jos e mai lată deoarece în partea de jos sunt acele boxe de care vă ziceam. Restul caracteristicilor sunt bune și le găsiți și la alte monitoare. Totuși panoul oferă o imagine excelentă, astfel imaginea poate fi comparată cu cea oferită de televizoarele mai scumpe. Dacă vi se pare cam scump, alegeți o variantă cu ecran mai mic ori optați pentru ratele fixe. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am pus această poză ca să vă puteți face o idee, dar și un clip la final cu acesta. Veți observa că e destul de reușit pe toate planurile.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Display-ul e de 27 inci și care nu poate fi dedus din codul său, dar cu siguranță denumire „Envy” spune totul :). Caracteristicile de imagine sunt după cum urmează: 7ms, 1080p, 10 milioane la 1, 250 cd/mp și altele. Sunt bune având în vedere și faptul că e generos ca și dimensiuni. Poate fi folosit ca și TV cu un tuner TV separat. Nu poate fi montat pe perete dar cine l-ar și monta în special că are un picior destul de reușit.

Ca și conectori are: VGA, HDMI, DisplayPort și audio. Bineînțeles are cablurile necesare incluse (audio, HDMI și VGA). Alte caracteristici ale acestui model sunt: gama cromatică 72%, ajustare contrast și ajustare luminozitate. Având în vedere că boxele sunt de 6W, vor fi destul de puternice pentru a asculta muzică ori viziona filme. Consumul e ceva mai mare decât cel al unui monitor obișnuit dar ține și de setările alese de utilizator.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are boxe de 6 W foarte performante, accesorii incluse de calitate și utile, design plăcut, ajustări diverse de imagine și unghiurile excelente.

Minusuri: un timp de răspuns mai mic ar fi fost ideal pentru gameri.

Concluzie

Acest HP C8K32AA poate fi o alegere ieftină pentru ce oferă, iar alternative sunt destule dacă nu aveți nevoie neapărat de acele caracteristici. Poate fi o alegere bună pentru orice tip de utilizator deoarece toți ne plac filmele și muzica. Jos e acea prezentare de care vă ziceam mai sus:

Te-ar mai putea interesa