HP Envy 6-1201sq, ultrabook cu autonomie ridicată

Dacă ai nevoie de un laptop cu portabilitate ridicată atunci îți recomand un ultrabook HP Envy 6-1201sq, iar un lucru care te va încânta e faptul că are o reducere temporară de preț de 400 lei – 3099 lei. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », fiind vorba despre prețul fără reducere, iar pe acești bani primim un excelent ultrabook cu ecran de 15.6 inci a cărui rezoluție de de 1366×768 pixeli. Procesorul cu care e echipat e un i5, iar grafica normal că e una dedicată deoarece are o placă video AMD Radeon HD 8750M 2GB.
Datorită reducerii de preț de care beneficiază eu recomand să luați de banii economisiți un mouse Logitech M185 și un router D-Link DIR-600… dacă nu aveți deja unul.

Aspect

Se poate vedea că e complet pe negru, iar ecranul de 15 inci nu influențiază negativ portabilitatea deoarece laptopul cântărește două kilograme, iar bateria ține până la 6 ore… maxim. Chiar dacă portabilitatea e foarte ridicată, pentru a-l transporta în codiții de siguranță aș recomanda o geantă HP Business Nylon 16.1.

Pachetul
Pachetul

Caracteristici tehnice

Modelul 6-1201sq vine cu un procesor i5-3337U, 4GB memorie RAM, hard de 500 și SSD de 32GB. Placa video e un Radeon HD 8750M care e foarte rapid și excelent pentru jocuri, lucru care poate fi văzut și din clipul de alături.
Cam atât pe partea de hardware, iar pe partea de software are Windows 8 care e cel mai nou sistem de operare de la Microsoft. Acest sistem de operare te va ajuta să folosești cât mai eficient laptopul și să ai acces rapid la cele mai utilizate aplicații.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu sistem de operare preinstalat, lucru de apreciat din moment ce nu are uniate optică DVD; vine cu multiple porturi și conexiuni cum ar fi bluetooth, HDMI și USB 3.0 (la care poate fi conectat un hard extern Seagate Expansion 1TB, 2.5); portabilitatea e una ridicată; memoria poate fi mărită până la maxim 16 giga.
Contra: ecranul nu e unul Full HD.

Concluzie

Dacă ești în căutarea uni laptop business ori multimedia atunci cred că acest model ar fi numai bun pentru tine deoarece incorporează cele mai noi tehnologii așa încât să-ți poți efectua sarcinile eficient. Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate vă recomand preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa