HP Envy 6-1120sq

HP Envy 6-1120sq e un ultrabook pe gustul meu deoarece are ecran mare de 15,6 inci, componente puternice un preț bun și Windows preinstalat. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun având în vedere că laptopul are procesor i5-3317U, SSD de 128 giga și placă video AMD Radeon HD 7670M de 2GB. Din păcate nu vine cu unitate DVD, dar nici nu vă trebuie deoarece are Windows instalat, iar datorită lipsei unei unități optice acest PC are o grosime de 0,8 inci, adică 19,8 milimetri.

Poze

E un model de culoare neagră care arată formidabil spre deosebire de HP ENVY 4-1103ea care e silver. Tastatura nu e una completă deoarece nu vine cu partea numerică, însă aceste modele HP Envy 6 au tastatură iluminată, iar acest lucru compensează lipsa tastaturii numerice. Ecranul e unul mare de 15 inci, iar rezoluția de tip HD+ o să vă ofere posibilitatea de a viziona filme 720p la calitate superioară.

Din față
Tastatura

Specificaţii tehnice

Modelul acesta de Envy 6-1120sq vine cu tehnologii și componente foarte utile cum ar fi procesorul i5 din seria Ivy Bridge, placa video cu bus de 128 biți și SSD-ul de capacitate mare. Aș putea spune despre ecran că e cireașa de pe tort datorită mărimii sale de 15.6 inci, fiind un lucru neobișnuit pentru un ultrabook. Imaginea afișată de acest ecran e foarte clară, iar sunetul e la fel de calitiv deoarece difuzoarele beneficiază de subwoofer.
Jocurile o să meargă foarte bin, iar despre acest lucru vă puteți convinge din acest preview:

Păreri pro şi contra

Sincer, nu am ce să-i reproșez, poate doar că ecranul nu e Full HD ori retina, dar mie mise pare că o rezoluție HD+ e suficientă. În rest, e un aparat numai bun cu performanțe peste medie în orice tip de aplicații, iar portabilitatea e excelentă în ciuda faptului că bateria are 4 celule. Bateria ține undeva la peste 6 ore, iar datorită greutății de 2,15 kilograme puteți vedea de ce am spus că laptopul stă bine pe partea de portabilitate. Dacă sunteți pasionat de jocuri atunci trebuie știut că merg foarte bine datorită componentelor puternice.

Concluzie

Dacă vă interesează un laptop care să aibă o portabilitate ridicată și un ecran mare atunci vă recomand modelul Envy 6. Din clipul de alături se poate vedea cu aproximație cum arată și trebuie să subliniez faptul că există mai multe modele de Envy 6 și ar putea să existe unele care au tastatură iluminată și altele care nu au.

Te-ar mai putea interesa