HP Envy 23-d003eq

Un sistem desktop All-in-One cu touch-screen și configurație multimedia e acest HP Envy 23-d003eq care face parte dintr-o serie numită TouchSmart (e evident că acesta oferă modele cu ecran senzitiv). Un așa tip de ecran vă poate fi folos atunci când folosi interfața sistemului de operare Windows 8 care e similară cu cea de pe Windows Phone (de pe telefoane). Dar și atunci când navigați și nu vreți să folosiți mouse-ul. Ideal și pentru cei care vor să îmbine caracteristicile unei tablete cu cele ale unui desktop ori laptop. Arată destul de bine în special că sa opta pentru o ramă neagră și un suport argintiu. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Procesor său poate fi găsit și pe alte desktopuri deoarece e un procesor clasic din seria Sandy Bridge. Cele de pe laptopuri nu sunt așa de performante și au o terminație M în codul său. Bineînțeles codul său e unul diferit deoarece sunt procesoare diferite, însă pentru că e i3-2xxx, putem trage concluzia că e un Sandy Bridge. Cele Ivy Bridge au „3” în loc de „2” și oferă o placă video Intel mai nouă.

Placa de bază e una cu rețea integrată, sunet integrat, Wi-Fi și 4GB de memorie, cu posibilitate de upgrade. Având în vedere că are tehnologie Wi-Fi, aveți nevoie de un router wireless pentru a naviga pe web (în caz că nu aveți cablul de rețea în apropiere). Hard diskul său SATA de 7200 RPM are o capacitate de 500GB. Placa video GT 630 de 2GB e una cu BUS de 128 de biți și deci e decentă pentru gaming la detalii medii.

Sistemul de operare preinstalat e Windows 8 care e ideal pentru un All-in-One cu Touch Screen. Ecranul său măsoară o diagonală de 23 inci și e de tip LED FullHD. Alte caracteristici speciale ale acestui ar fi: camera web, sursa de 180 W, cele șase USBuri (din care 2 sunt 3.0), ieșire audio și port Beats.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate fi montat pe perete, touch-screen, ecran FullHD generos, tehnologie Beats Audio, periferice wireless, placă video dedicată, design compact și are Windows 8 preinstalat.

Minusuri: nu oricine și-l poate permite.

Concluzie

Acest Envy 23-d003eq de la HP e model decent pentru cei pasionați de partea multimedia a unui PC, iar pentru performanțe mai mari, puteți să-i puneți în 4GB RAM deoarece cei 4GB instalați sunt dispuși pe un singur slot. Deci puteți juca jocuri fără probleme, viziona filme 1080p sau să ascultați melodiile preferate fără a avea nevoie de boxe.

Te-ar mai putea interesa