HP Envy 23-d003eq

Un sistem desktop All-in-One cu touch-screen și configurație multimedia e acest HP Envy 23-d003eq care face parte dintr-o serie numită TouchSmart (e evident că acesta oferă modele cu ecran senzitiv). Un așa tip de ecran vă poate fi folos atunci când folosi interfața sistemului de operare Windows 8 care e similară cu cea de pe Windows Phone (de pe telefoane). Dar și atunci când navigați și nu vreți să folosiți mouse-ul. Ideal și pentru cei care vor să îmbine caracteristicile unei tablete cu cele ale unui desktop ori laptop. Arată destul de bine în special că sa opta pentru o ramă neagră și un suport argintiu. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Procesor său poate fi găsit și pe alte desktopuri deoarece e un procesor clasic din seria Sandy Bridge. Cele de pe laptopuri nu sunt așa de performante și au o terminație M în codul său. Bineînțeles codul său e unul diferit deoarece sunt procesoare diferite, însă pentru că e i3-2xxx, putem trage concluzia că e un Sandy Bridge. Cele Ivy Bridge au „3” în loc de „2” și oferă o placă video Intel mai nouă.

Placa de bază e una cu rețea integrată, sunet integrat, Wi-Fi și 4GB de memorie, cu posibilitate de upgrade. Având în vedere că are tehnologie Wi-Fi, aveți nevoie de un router wireless pentru a naviga pe web (în caz că nu aveți cablul de rețea în apropiere). Hard diskul său SATA de 7200 RPM are o capacitate de 500GB. Placa video GT 630 de 2GB e una cu BUS de 128 de biți și deci e decentă pentru gaming la detalii medii.

Sistemul de operare preinstalat e Windows 8 care e ideal pentru un All-in-One cu Touch Screen. Ecranul său măsoară o diagonală de 23 inci și e de tip LED FullHD. Alte caracteristici speciale ale acestui ar fi: camera web, sursa de 180 W, cele șase USBuri (din care 2 sunt 3.0), ieșire audio și port Beats.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate fi montat pe perete, touch-screen, ecran FullHD generos, tehnologie Beats Audio, periferice wireless, placă video dedicată, design compact și are Windows 8 preinstalat.

Minusuri: nu oricine și-l poate permite.

Concluzie

Acest Envy 23-d003eq de la HP e model decent pentru cei pasionați de partea multimedia a unui PC, iar pentru performanțe mai mari, puteți să-i puneți în 4GB RAM deoarece cei 4GB instalați sunt dispuși pe un singur slot. Deci puteți juca jocuri fără probleme, viziona filme 1080p sau să ascultați melodiile preferate fără a avea nevoie de boxe.

Lasă un comentariu