HP Envy 17-ch1009nq, păreri și review laptop cu i5

Notebook-ul HP Envy 17-ch1009nq e unul pentru acele persoane interesate de un dispozitiv care să fie suficient pentru utilizare business sau acasă. Dar, trebuie să scriu că acest model nu e pentru jocuri deoarece nu are placă video cu memorie dedicată.

Aparatul este echipat cu procesor i5 cu patru nuclee, iar ecranul e unul foarte clar. Acest ultim lucru se datorează faptului că are diagonală de 17,3 inci și rezoluție FHD.
Pentru că e un laptop de ultimă generație are instalați 16 giga memorie RAM. Iar, în felul acesta nu e nevoie să puneți mai mulți RAMi.

  • Procesor i5
  • Windows preinstalat
  • Portabilitate bună

Ar trebui să trec în revistă principalele aspecte pozitive ale acestui model pentru a vedea de ce merită achiziționat.
Sistemul de operare e unul de generație nouă, adică Windows 11. Fiind preinstalat o să puteți folosi laptopul de la momentul care îl scoateți din cutie.
Ergonomia modelului e una bună dacă ne uităm la faptul că are tastatură iluminată și ecran cu panou IPS.
Facilități care vor fi apreciate de oamenii de afaceri sunt tastatura iluminată, cititorul de amprentă și că bateria poate să țină și 9 ore (fiind una cu 4 celule cu 55 Wh).

Dar, acest model are și unele lucruri mai puțin bune, printre acestea fiind faptul că are un preț peste medie, că nu are placă video cu memorie dedicată și că greutatea e una de 2,6 kilograme. E o greutate puțin peste medie.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii dacă vreți ceva de calitate de la un producător de top. Eu zic că va fi apreciat în special de oamenii de afaceri datorită dotărilor incorporate, dar nu vă oprește nimeni să-l folosiți și acasă.
Ecranul măricel de 17 inci va fi numai bun pentru filme, mai ales că e unul cu panoul IPS.

Te-ar mai putea interesa