Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Envy 17-bw0000nq, model de 17 inci cu i7-8550U

Laptopul HP Envy 17-bw0000nq e unul cu tehnologie la nivel de an 2018 și e numai bun pentru sarcini multimedia și business.
Eu l-aș recomanda și pe post de desktop replacement cu condiția să nu fie utilizat doar pentru gaming deoarece nu e un laptop de gaming.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere al specificațiilor și al portabilității. În partea dreaptă se vede prezența tastaturii numerice, această parte a tastaturii care în ziua de azi a ajuns un accesoriu pentru mulți producători de laptopuri, dar care încă este important.


Păreri pro și contra

Laptopul HP Envy 17-bw0000nq e unul dotat cu procesor i7 model 8550U cu 4 nuclee, iar din această cauză avem parte de un laptop cu procesor mobil similar unuia de pe desktop.
Plava video din dotare e un GeForce MX150 cu 4GB memorie și din această cauză va face față cu brio sarcinilor video.
E dotat cu unitate optică, iar din această cauză instalarea unui nou sistem de operare se poate face de pe un DVD.
Ecranul e unul de 17,3 inci cu rezoluție UHD și cu panel IPS. Din această cauză puteți vedea filme la cea mai bună calitate.
La capitolul conectică acest model vine cu 4 USB-uri, HDMI, cititor de carduri, wireless ac 2×2 și Gigabit LAN. Dacă vreți să folosiți un mouse bluetooth atunci trebuie știut că acest model are bluetooth 4.2.
Portabilitatea e ok dpdv a greutății și a bateriei deoarece acestea sunt de 2,9kg și de până la 10 ore.
Datele dvs. vor fi în siguranță pe acest notebook deoarece există cititor de amprentă și parolă pe HDD.

Verdict

Modelul acesta e unul pentru cei interesați de ceva aspectiv și care să aibă performanțe peste medie în orice sarcină.
Culoarea sa este silver (argintie), iar dpdv vizual e un laptop unic, pe piață fiind foarte puține modele albe ori gri. Majoritatea sunt negre.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu