HP Envy 15-ep1010nq, 5 motive pentru acest notebook

Laptopul HP ENVY 15-ep1010nq e unul din categoria multimedia, iar pe lângă faptul că are componente de generație nouă are și portabilitate foarte bună.
Acest scurt review e unul care dorește să vă ajute să faceți o achiziție în cunoștință de cauză. Vă va ajuta să vedeți dacă laptopul e pentru dvs.

Mai întâi trebuie scris că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern de culoare argintie cu ecran de 15,6 inci.
Cred că se poate vedea din imagine că în partea dreaptă nu are tastatură numerică, lucru care nici nu vă e necesare dacă nu lucrați mult cu numere.

Motive pro și contra

Laptopul 15-ep1010nq de la HP face parte din gama Envy, iar acest lucru înseamnă că aparatul e unul special făcut așa încât să ofere performanțe maxime și portabilitate peste medie.

  • Portabilitatea este excelentă, fiind vorba despre o greutate de 2,2 kilograme și o baterie care poate să țină și 8 ore.
  • Procesorul i7 11800H e unul cu 8 nuclee, motiv pentru care scoate 21.478 puncte pe cpubenchmark. În acest fel putem spune că are o portabilitate extrem de bună.
  • Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție FHD, panou IPS și strat anti-reflex.
  • Memoria RAM e una de 16 giga tip DDR4, iar stocarea e una pe SSD de 512 giga.
  • Placa video e una la superlativ, fiind vorba despre una de tip RTX 30350 cu 4 giga memorie video.
  • Sistemul de operare nu e preinstalat, motiv pentru care recomand Windows 10. Acesta poate fi instalat de pe un stick USB (de preferat 3.0).
  • Raportul dintre preț/performanță nu e prea bun. Asta deoarece costul de achiziție e ușor mare.

Nu trebuie trecut cu vederea nici faptul e un laptop cu conectivitate foarte bună, fiind vorba despre porturi precum 4 USB, HDMI 2.1, micro SD și wireless ax.

Te-ar mai putea interesa