Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Envy 14

Acest laptop HP Envy 14 este un laptop premium sau un professional audio laptop fiind realizat special pentru clienţii care vor să realizeze editări audio profesionale şi diferite producţii cu laptopul lor.

HP Envy (invidie) mai este numit şi primul laptop pentru muzică fiind dezvoltat împreună cu Dr. Dre. Astfel, colaborarea dintre cunoscutul artist şi HP au făcut ca laptopul să aibă integrat un sistem audio 2.1 (două boxe şi un subwoofer).

Deci, HP Envy 14 este un laptop multimedia cu sunet HP Beats Audio by Dr. Dre.

Laptopul

Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

În România este disponibil acest HP (de 14,5 inci) cu procesor Intel i5, 4 giga RAM DDR3 şi două păci grafice din care una integrată (Intel HD) şi una dedicată (ATI Radeon 5650). În plus laptopul mai are Windows 7 cu licenţă şi programe de la Adobe pentru editare multimedia.

Preţul este accesibil pentru artişti (laptopul costă undeva sub 5.000 la 4000 de lei), dar păcat că nu sunt disponibile şi modelele  13, 15 şi în special 17 3D.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Toni

    Daca e sa vorbim despre pret atunci este un laptop neaccesibil romanului obisnuit pentru ca acest pret de 50 de milioane este prea mare.

  • Daniel

    Eu cred ca e cam mult pentru un laptop cu o diagonala asa de mica. Hp vrea sa ajunga din urma pe cei de la Apple dar uita ca Apple are si un sistem de operare foarte reusit si cei care cumparaun Mac Book nu-l cumpara neaparat datorita aspectului ci mai degraba datorita ssistemului de operare foarte reusit. Nu degeaba i se mai spune lui MacOS X ca e cel avansat sistem de operare din lume.

Lasă un comentariu