HP Envy 13-aq1004nq, ultrabook modern cu Core i5-10210U

Laptopul HP Envy 13-aq1004nq are o greutate redusă pentru are o construcție compactă și e realizat doar din materiale de calitate. Îmi plac combinațiile alese de acest producător pentru seriile noi Envy, iar cea de jos e cea cu ecran de 13,3 inci. E vorba de o gama de laptopuri premium care oferă performanță, portabilitate și conectivitate decentă (porturi de ultimă generație). Chiar dacă e subțire veți observa că are porturi utile și la acestea se adaugă și câteva tehnologii fără fir.

Construcția e una interesantă și se vede din pozele e prezentare că tastatura e puțin înclinată pentru a scrie ceva mai ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Îmi place ecranul IPS pentru că oferă o calitate video superioară și o rezoluție maximă (1920 cu 1080 pixeli). Acest tip de panou e folosit și în cazul laptopurilor pentru jocuri deoarece noile generații oferă un timp de răspuns bun. Pentru sarcini office, acesta e perfect și imagine e clară indiferent cum priviți ecranul.

SSD-ul instalat pe acesta e de tip M.2, adică e vorba de un format destul de mic și capacitatea e una suficientă. Mulți utilizatori nu mai vor mult spațiu de stocare pentru că mai totul e online și pot fi folosite hard discuri externe pentru fișiere media.

Păreri pro și contra

Aveți Windows 10 licențiat pe acesta de aceea se poate lucra imediat pe el, eventual mai puneți un antivirus și un pachet de programe office. Sistemul audio e de tip Bang & Olufsen și calitatea audio e una superioară. Porturile sunt satisfăcătoare pentru uz zilnic: USB tip C, două USB 3.1 și ieșire audio combo. Alte laptopuri oferă și alte porturi dar nu cred că le-ați fi folosit și sunt adaptoare de la aceste porturi (în special că are acel USB tip C).

HP Envy 13-aq1004nq vine cu acel cititor de amprente care se vede și din poze (în partea dreaptă a palmrest-ului), pentru a vă autentifica mai ușor și sigur. Seria Envy oferă niște caracteristici speciale utile (un exemplu: webcam kill switch) și prețul nu poate fi același ca în cazul altor serii.

Te-ar mai putea interesa