HP Envy 13-ah1007nn, ultraportabil cu i5 şi GeForce MX

Dacă sunteţi interesaţi de un aparat performant, portabil şi cu (care să ajute la o) productivitate bună atunci modelul HP Envy 13-ah1007nn ar fi recomandarea mea. pe piaţă există şi alte modele de la alte branduri, dar acesta se evidenţiază prin faptul că are aspect plăcut şi poate fi întrebuinţat pentru o gamă largă de sarcini (de la business şi până la multimedia). Cipul grafic GeForce MX150 nu face din acest laptop unul de gaming, ci unul care se descurcă bine la editări video.

Acest model de culoare argintie vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi în opinia mea e un cost ok având în vedere că are caracteristici de top.


Păreri pro şi contra

Modelul HP Envy 13-ah1007nn e unul al anului 2019 dotat cu procesor foarte rapid model i5-8265U din generaţia Whiskey Lake. E un procesor performant care are 4 nuclee, iar din această cauză e echivalent unui i5 desktop din generaţiile anterioare.
Memoria RAM e una suficientă întrucât vorbim despre 8GB, iar despre spaţiul de stocare trebuie spus că e pe SSD, fiind vorba despre 128GB.
Sistemul de operare e Windows 10, şi datorită acestui fapt puteţi utiliza notebook-ul din prima.
Placa video GeForce MX150 e una cu 2GB memorie deidicată, iar în felul acesta sarcinile care depind de prelucrare video vor fi fluente.
Ecranul din dotare e unul de 13,3 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli, iar panelul e unul calitativ de tipul IPS. Lumina nu se va reflecta de pe suprafaţa sa deoarece vorbim despre un ecran cu strat anti-glare.
Din păcate nu are unitate optică, dar în schimb are 3 porturi USB, card reader, wireless ac 2×2 şi bluetooth 5.
Fiind un laptop de dimensiuni mici nu are nici tastatură numerică în dreapta, dar acest lucru nu e o problemă întrucât aveţi numerele în partea superioară.

Dacă sunteţi interesaţi de un produs de calitate atunci l-aţi găsit în prezenţa acestui Envy 13.
Despre portabilitate se poate spune că este extrem de bună având în vedere faptul că are o greutate de 1,2kg şi o baterie care ţine şi 14 ore.