HP Envy 13-ah1006nn, ecran anti-refleziv de tip IPS

HP Envy 13-ah1006nn e unul dintre variantele portabile oferite de acest brand și care oferă o construcție premium. Mă refer la carcasa din aluminiu care e plăcută la atingere și se simte chiar robustă. Veți vedea că are un touchpad lat ca și ecranul și îl consider foarte util atunci când nu puteți folosi mouse-ul, atunci când nu vă aflați la birou. E vorba de o serie premium care vine cu Windows 10 gata instalat și chiar nu aveți nevoie de altă versiune.

Ecranul e unul IPS cu margini mici dar e loc de mai bine, astfel și laptopul are dimensiuni mai reduse. L-ați putea confunda cu unul de 12 inci, doar că acesta are un ecran ceva mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Avem cel mai nou Core i5 însă e o variantă office cu frecvență de lucru mai mică, iar placa video integrată e aceeași. Pe lângă acesta beneficiem de suficient spațiu asigurat de un SSD și o memorie RAM de 8GB. Memoria LPDDR3 e una cu consum redus de energie și nu e concepută pentru gaming, de aceea o găsim doar pe astfel de laptopuri. Nu e nevoie să îmbunătățiți ceva la el pentru că nu veți avea nevoie de mai mult.

Păreri pro și contra

Avem tastatură cu funcție de iluminare care poate fi folosită oricând și chiara arată bine. Finisajul argintiu e unul modern și arată bine în combinație cu rama neagră a ecranului. Nu e orice ecran, ci e un IPS cu specificații bune și pe care se poate lucra în orice condiții pentru că e anti-refleziv și nu glossy (lucios). Difuzoarele de pe acest laptop sunt de tip Bang & Olufsen, iar calitatea e superioară și nu e vorba de puterea lor. Conectivitatea e un punct foarte pentru acest laptop chiar dacă nu e precum cele clasice de 15 inci.

HP Envy 13-ah1006nn are componente avansate care iasă bine în evidență chiar și în taskuri office. Autonomia de lucru e una generoasă și poate varia în funcție de setări făcute sau ce aplicații folosiți.

Te-ar mai putea interesa