HP Envy 13-ah0014nn, laptop din aluminiu de 1,22 kg

Laptopul argintiu HP Envy 13-ah0014nn vine cu un procesor Intel din a 8-a generație, memorie de 2133 MHz și cu un SSD mare. Arată mult mai diferit față de restul laptopurilor de la acest brand pentru că e vorba de seria Envy care are caracteristici speciale interesante. Acestea fac ca laptopul să fie unul de tip business și cred că mulți dintre voi căutați un gadget mai diferit cu o construcție mică. Datorită marginilor mici la ecran, construcția laptopului a scăzut însă ecranul a rămas destul de mare – 13.3 inci.

Poza de jos e cu acest laptop și chiar arată bine cu o construcție din aluminiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sunt următoarele: i5-8250U, 8GB, Intel UHD 620, 256 GB (SSD). Memoria sa e una cu consum redus de energie și nu e nevoie de o placă video GeForce, pentru ca autonomia să fie una ceva mai bună decât pe laptopuri clasice. Poate fi ținut conectat la priză atunci când lucrați mult pe birou și nu veți folosi modul economic, adică performanțele vor fi ridicate.

Windows 10 Home pornește foarte repede pe acesta și nu aș alege o altă versiune, eventual 10 Pro. Ecranul său oferă o claritatea mult superioară pentru că e de tip IPS și rezoluția e una FullHD, care e perfectă pentru o diagonală de 13.3 inci. Spre deosebire de altele, la acesta are suport pentru un monitor 4K dacă aveți cablul necesar (adaptor USB 3.1 tip c la HDMI 4K).

Păreri pro și contra

Procesorul de pe acesta e prezent chiar și pe laptopuri de gaming pentru că are 4 nuclee și specificații corespunzătoare generației. Aveți suficient spațiu de stocare și memoria RAM nu trebuie upgradată. Pentru a extinde capacitatea de stocare, se poate folosi un hard extern cu interfață USB 3.0. Dotările speciale de pe acesta vor fi apreciate de orice utilizator: tastatură iluminată, baterie cu autonomie foarte bună, parolă HDD, cititor de amprentă (pe lateral), WiFi 2×2, difuzoare Bang & Olufsen și multe altele.

HP Envy 13-ah0014nn poate înlocui fără probleme orice laptop sau desktop, însă nu e conceput pentru jocuri chiar și dacă ar fi avut o placă video dedicată.

Te-ar mai putea interesa