HP Envy 13-ah0013nn, laptop multimedia cu Windows

Dacă sunteți interesați de un laptop care să arate bine atunci vă recomand modelul HP Envy 13-ah0013nn. Acesta nu doar e aspectiv, ci dar are și specificații de generație nouă cum ar fi procesorul i7 din seria a opta, SSD și 8 giga memorie RAM DDR4.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e premium și e dotat cu cele mai utile facilități… mai multe în rândurile ce urmează.
Din imaginea alăturată se poate observa că e un laptop de culoare silver (argintiu), și din această cauză se evidențiază pozitiv într-o mare de laptopuri negre.


Pro

Acest laptop HP Envy 13-ah0013nn vine cu un procesor i7 model 8550U care are 4 nuclee, iar din această cauză este echivalentul unui i7 de desktop.
Pentru ca sarcinile să fie fluente acest laptop e dotat cu memorie RAM de 8GB și SSD de 256GB. Nu se pot pune mai mulți RAMi, dar nici nu văd care ar fi sensul întrucât și placa video (GeFroce MX150) e una cu memorie proprie de 2GB.
La capitolul conectivitate acest model stă excelent deoarece vine cu wireless ac, HDMI, 3 porturi USB și altele.
Stă bine și la portabilitate deoarece greutatea e de 1,2kg și bateria ține vreo maxim 14 ore.
Pentru ergonomie acest model dispune de o tastatură iluminată. Această caracteristică o să se dovedească destul de utilă nopatea deoarece o să puteți tasta mai ușor.

Contra

Ecranul e unul mediu cu o diagonală de 13,3 inci și cu rezoluție 1920×1080 pixeli. În schimb, tehnologia ecranului e una IPS așa încât unghiurile de vizualizare să fie cât mai bune. Iar, pentru ca lumina să nu se reflecte are caracteristica anti-glare.
Nu dispune de unitate optică, dar aceasta oricum s-ar fi dovedit inutilă deoarece sistemul de operare e preinstalat.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un laptop capabil pentru sarcini business ori pentru acasă acest model ar fi recomandarea mea. Există multiple modele pe piață, dar acest model e unul care se evidențiază prin facilitățile sale premium.

Te-ar mai putea interesa