HP Envy 13-ad004nn, ultrabook cu i5 și 8GB RAM

Ultrabookul HP Envy 13-ad004nn e un model premium de la HP și se poate observa din poza de jos că prezintă o construcție compactă, un logo diferit, o tastatură specială și un ecran chiar mare – 13.3 inci. Ca și multe alte laptopuri noi, acesta are un ecran cu margini înguste deoarece utilizatorii au devenit ceva mai pretențioși. Porturile nu sunt numeroase dar sunt poziționate pe lateral, dar ceva mai în spate pentru a nu vă încurca cablurile sau perifericele conectate.

Chiar dacă laptopurile au devenit mai compacte și portabile, ultrabookurile sunt ceva mai deosebite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Configurația e una destul de performantă ținând cont că va fi folosit ca unul office – Core i5-7200U, 8GB RAM, SSD M.2 de 256GB. Un model multimedia oferă în plus o placă video dedicată, dar și restul componentelor sunt ceva mai diferite. Acest ultrabook se adresează unei anumite categorii de persoane și bugetul trebuie să fie generos.

Ecranul acestui gadget e superb deoarece ajunge aproape până în margine și oferă cea mai bună calitate de pe piață (rezoluție 1080p și panel IPS). Nu are nevoie de memorie DDR4 că doar nu e un laptop creat pentru jocuri sau unul care-l veți folosi pentru aplicații profesionale (editare sau proiectare 3D).

Chiar dacă e un gadget subțire, conectivitate e foarte bună deoarece oferă cele mai utile porturi și tehnologii wireless. Bateria sa promite o autonomie mare dar depinde și de stilul fiecărui utilizator.

Păreri pro și contra

Această serie diferă destul de mult de restul seriilor oferite de acest brand, de aceea are și un logo mai special care îmi place. Bineînțeles, această serie oferă o construcție robustă, un ecran IPS cu imagine FullHD, tastatură iluminată, TPM, Windows 10 preinstalat. În partea de sus a laptopului sunt integrate difuzoarele care nu sunt oarecare, ci sunt de tip Bang & Olufsen.

HP Envy 13-ad004nn se adresează celor care vor un gadget portabil deosebit și care nu și-l permite oricine. Pentru mai multe detalii sau poate că vreți să-l vedeți mai de aproape, am pus prezentarea de jos.

Lasă un comentariu