HP EliteDesk 705 G1 MT, sistem desktop multimedia

Acest sistem desktop PC HP EliteDesk 705 G1 MT e disponibil în două variante la această oră. Diferențele sunt vizibile doar procesoare, dar și plăcile video integrate ale acestor două modele sunt diferite. E vorba de A8-6500B și de A10-6800B care sunt procesoare Quad Core de tip APU. Deci dacă nu sunteți mulțumiți de performanțele plăcilor integrate, puteți pune plăci video Radeon mai bune și care vor rula împreună cu cele integrate (Dual Graphics). Nu se întâmplă la fel și în cazul procesoarelor Intel, de aceea AMD pare a fi alegere corectă când vine vorba de redarea multimedia.

Poate fi chiar și un desktop din segmentul business ținând cont de porturile DisplayPort. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Desktop
Desktop

Procesoarele APU sunt bune deoarece consumă puțin în mod office iar performanțele cresc în funcție de cum veți folosi desktopul. Memoria RAM e una 8GB RAM dar puteți pune și mai mult dacă vă gândiți la upgrade-uri viitoare (doar dacă sunteți un gamer înrăit). Hardul său e de 1TB și e de 7200 RPM, deci e spațios și performant în același timp.

Acest desktop nu are Windows 8.1, dar îl puteți achiziționa alături de el sau ulterior. E bine să alegeți un sistem de operare cât de nou deoarece îi va evidenția mai bine performanțele sale. Pachetul conține atât un mouse cât și o tastatură. Carcasa sa e una de tip Microtower, deci are dimensiunile uzuale (nu diferă cu nimic față de alte desktopuri). Porturile sunt importante cât timp nu aveți un alt desktop. Ele sunt următoarele: șase USBuri 2.0, șase USBuri 3.0, PS2-uri (pentru mouse și tastatură), două DisplayPorturi etc.

Plusuri: are multe porturi USB (o mare parte dintre ele sunt așezate frontal), porturi DisplayPort, fiabilitatea, hard mare și spațios și procesoare bune pentru orice.
Minusuri: nimic la un așa preț.

HP EliteDesk 705 G1 MT e o alegere bună deoarece face parte dintr-o serie fiabilă și performantă. Dacă vă interesează designul, am pus o poză mai sus. Dacă vă plac jocurile atunci vă recomand o placă video suplimentară deoarece cea integrată nu e chiar așa de bună (pentru gaming la detalii medii-maxime).

Te-ar mai putea interesa