HP EliteBook 8570p

Unul dintre cele mai bune laptopuri HP din segmentul business e acest laptop HP EliteBook 8570p deoarece vine cu configurație nouă și performantă. Deasemenea, are o mulțime de dotări, cum ar fi: modem 3G, Firewire, ESATA, cititor de amprentă, RJ-11, conector baterie secundară și TPM. Din păcate nu vine cu tastatură iluminată, însă e una de tip antistropi. Nu putem avea pretenții la un SSD deoarece e un laptop de 15 inci și nu prea mai avea loc, dar și așa, are unul model SATA de 7200 RPM. Construcția sa e foarte robustă și se observă la balamale dar și la restul carcasei. EliteBook 8570p are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Tastatura, zona de sprijin și touchpadul

Specificații tehnice

Are un i5-3360M care e un IvyBridge mai performant și nu se găsește pe multe laptopuri. Nu cred că un i7 era mai bun deoarece rezoluția ecranului e una HD și până la urmă nu vă jucați jocuri pe acesta. Ecranul are o protecție mată și o ramă de culoarea neagră. Puteți pune până la 16GB de RAM pe acesta dar un așa upgrade ar fi inutil deoarece e vorba de memorie de 1600 MHz. Dacă mai aveți bani și nu știți ce să faceți, puteți opta pentru un SSD în locul hardului de 500GB. Acela va micșora timpul de pornire a laptopului dar și al aplicațiilor.

Pe lângă dotările tipice, are porturile menționate de mine în primul paragraf, deci nu are rost să le mai enumăr, dar și bluetooth, cameră web HD, două USBuri 3.0 etc. Are vreo 2.6 kilograme deci nu e chiar portabil și vine chiar și cu tastatură numerică. Pe partea de software are Windows 7 versiunea Home Premium 64 de biți. Caracteristicile speciale nu se găsesc pe laptopurile obișnuite de aceea e bine să vă informați iar prețurile sunt pe măsura dotărilor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu toate tehnologiile/dotările necesare pentru oamenii de afaceri și nu numai, configurație decentă cu posibilități de upgrade și preț oarecum decent pentru cei ce apreciază fiabilitatea.

Minusuri: nu oricine și-l permite.

Concluzie

Acest HP EliteBook 8570p e cel mai nou din seria Elitebook iar după cum se și numește, e cel mai bun din segmentul business deoarece are toate acele dotări, configurație de ultimă generație iar construcția sa e eficientă. Nu aveți nevoie de o geantă sau husă pentru a-l transporta însă pentru a-l feri de umezeală și praf, ar fi indicat totuși să folosiți o geantă.

Te-ar mai putea interesa