HP EliteBook 820 G1, laptop business

HP EliteBook 820 G1 e un laptop din segmentul business care e disponibil în mai multe variante dar cam toate oferă procesoare performant Core i5/i7, 4GB RAM etc. Designul sugerează că e vorba de o serie nouă însă e la prima generație – G1. Îmi plac laptopurile portabile dar și compacte deoarece pot fi luate cu ușurință chiar și într-o excursie. Se poate observa din poza de jos că arată cam ca și alte laptopuri Elitebook noi. Totuși, la interior veți observa câteva diferențe (componente diferite). Deasemenea, îmi place că s-a renunțat la tastatura numerică și la unitate DVD.

Chiar dacă are doar Windows 7 Pro, vi se oferă posibilitatea unui upgrade la 8.1 Pro. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Laptopul
Laptopul

Procesoarele diferă dar nu cu mult de la un model la altul. Placa video e cea integrată și nu e nevoie de ceva mai bun cât timp se adresează unei anumite categorii de utilizatori. Sunt procesoare Intel Haswell cu consum redus din seriile Core i5 și Core i7. Deci nu e nevoie de o baterie mare pentru ca autonomia de lucru să fie mare.

Ecranul anti glare de 12.5 inci e o alegere excelentă pentru cei care vor un laptop mic. Cu alte cuvinte, dimensiunile ecranului afectează dimensiunile laptopului, dar și greutatea acestuia. Pe partea de memorie are o plăcuță de 4GB iar spațiul de stocare e asigurat fie de un HDD fie de un SSD.

Dotările laptopului sunt prezente la mai toate laptopurile 820 G1: cameră web HD, difuzoare stereo, USB 3.0, HDMi etc. Ca și dotări special are: USB PowerShare, cititor amprentă, TPM și mai câteva.

Plusuri: doar 1.3 kg, carcasă din aluminiu, încărcare USB, bluetooth, dotări business, design plăcut, cameră web HD etc.
Minusuri: preț cam piperat.

HP EliteBook 820 G1 e o alegere bună dacă vreți un laptop mai deosebit și care prezintă o fiabilitate superioară. Când alegeți un laptop e foarte important brandul dar și seria aleasă. E evident că seria Elitebook nu se adresează oricui. Clipul de jos e destul de util pentru cei care nu au văzut în realitate un astfel de model.

Lasă un comentariu