HP EliteBook 820 G1, laptop business

HP EliteBook 820 G1 e un laptop din segmentul business care e disponibil în mai multe variante dar cam toate oferă procesoare performant Core i5/i7, 4GB RAM etc. Designul sugerează că e vorba de o serie nouă însă e la prima generație – G1. Îmi plac laptopurile portabile dar și compacte deoarece pot fi luate cu ușurință chiar și într-o excursie. Se poate observa din poza de jos că arată cam ca și alte laptopuri Elitebook noi. Totuși, la interior veți observa câteva diferențe (componente diferite). Deasemenea, îmi place că s-a renunțat la tastatura numerică și la unitate DVD.

Chiar dacă are doar Windows 7 Pro, vi se oferă posibilitatea unui upgrade la 8.1 Pro. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesoarele diferă dar nu cu mult de la un model la altul. Placa video e cea integrată și nu e nevoie de ceva mai bun cât timp se adresează unei anumite categorii de utilizatori. Sunt procesoare Intel Haswell cu consum redus din seriile Core i5 și Core i7. Deci nu e nevoie de o baterie mare pentru ca autonomia de lucru să fie mare.

Ecranul anti glare de 12.5 inci e o alegere excelentă pentru cei care vor un laptop mic. Cu alte cuvinte, dimensiunile ecranului afectează dimensiunile laptopului, dar și greutatea acestuia. Pe partea de memorie are o plăcuță de 4GB iar spațiul de stocare e asigurat fie de un HDD fie de un SSD.

Dotările laptopului sunt prezente la mai toate laptopurile 820 G1: cameră web HD, difuzoare stereo, USB 3.0, HDMi etc. Ca și dotări special are: USB PowerShare, cititor amprentă, TPM și mai câteva.

Plusuri: doar 1.3 kg, carcasă din aluminiu, încărcare USB, bluetooth, dotări business, design plăcut, cameră web HD etc.
Minusuri: preț cam piperat.

HP EliteBook 820 G1 e o alegere bună dacă vreți un laptop mai deosebit și care prezintă o fiabilitate superioară. Când alegeți un laptop e foarte important brandul dar și seria aleasă. E evident că seria Elitebook nu se adresează oricui. Clipul de jos e destul de util pentru cei care nu au văzut în realitate un astfel de model.

Te-ar mai putea interesa