HP EliteBook 755 G2, laptop business de 14 inci

Laptopul HP EliteBook 755 G2 e o alegere destul de ieftină pentru cei care vor un laptop de tip business. Un astfel de laptop trebuie să ofere o configurație puternică, securizare superioară (cititor de amprentă), fiabilitate și carcasă robustă. Din poza de jos reiese că e ceva mai mare decât unele modele – ecran de 14 inci. Totuși, diferențele sunt mici între acesta și unul de 15 inci (mă refer la cele de dimensiune).

Dacă vi se pare prea scump, atunci ar trebui să vă îndreptați atenția către un alt segment. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Configurația acestui gadget e una de tip office și se datorează placă video integrate. E vorba de placa video Radeon R6 care mi se pare destul de ok, dar pentru aplicații profesionale, e nevoie de una dedicată. Ecranul de 14 inci e unul cu imagine FullHD iar dacă vă plac filmele, puteți încerca câteva.

Pe partea de stocare are un hard de 500GB care e la fel de bun ca și cele de pe platformele desktop (are 7200 RPM). Un laptop cu difuzoare stereo, cameră web HD, microfoane integrate, card reader etc. e destul de bun și poate fi un înlocuitor pentru un desktop. Are DisplayPort în loc de HDMI, astfel puteți conecta un monitor ceva mai bun și calitatea e pe măsură.

Bateria sa de 3 celule oferă o autonomie bună și în speical în mod economic. Pe partea de securitate are: slot Kensington și cititor de amprentă. Sistemul de operare e Windows 8.1 Pro care e cea mai bună alegere și de acea nu vă recomand altul. În general, e bine să alegeți un laptop nou deoarece aduce tehnologii noi, iar pentru un laptop nou trebuie să alegeți un sistem de operare care să evidențieze mai bine performanțele (adică să existe drivere compatibile).

Plusuri: e chiar accesibil ținând cont de faptul că face parte din segmentul business, robust, portabil și are dotări bune.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

HP EliteBook 755 G2 arată destul de bine și există laptopuri care arată similar cu acesta. Chiar dacă asemănările sunt destul de multe cu cel din clipul de jos, cel de sus nu are tastatură iluminată.

Te-ar mai putea interesa