HP EliteBook 745 G2, laptop cu AMD A10

HP EliteBook 745 G2 e o alegere de tip business excelentă deoarece nu costă mult, e fiabil, performant și robust. Jos am pus o poză dar și un clip cu câteva laptopuri similare (diferențele de design sunt nesemnificative). Doar la configurație veți observa diferențe, însă nu sunt așa de mari. Din numele său reiese, serie, ecranul dar și generația. Pot spune că un ultrabook nu ar mai avea nici un sens cât timp există laptopuri așa de portabile (poate fi un ultrabook din anumite aspecte). Îmi place că s-a renunțat la unitatea DVD pentru o mai bună portabilitate. E accesibil și pentru că are configurație cu AMD și nu cu Intel, dar nu cred că veți regreta alegerea făcută.

Comparativ cu restul laptopurilor office, acesta mi se pare destul de ieftin și îl puteți recomanda și voi unui prieten. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său AMD A10-7350B de 2.1 GHz e un model APU deci are și o placă video integrată. Cât timp are doar cea integrată, nu veți putea încerca cine știe ce jocuri dar oricum nu a fost conceput pentru așa ceva. Ecranul său de 14 inci are o imagine HD+ ca la restul și mi se pare o alegere bună datorită protecției anti-glare.

Pe partea de memorie RAM are 4GB și hardul său de 500GB e decent (7200 RPM). Are difuzoare stereo, card reader, microfoane integrate, cameră web HD, USB 3.0, bluetooth etc. Pe partea caracteristici speciale are: tastatură antistropi, carcasă din aluminiu, conector docking etc. Pe partea de software are Windows 7 Pro cu posibilitate de upgrade la 8.1 Pro. eu aș face acest upgrade însă dacă nu vă place interfața, vă recomand să rămâneți la cel actual.

Plusuri: cititor de amprentă, portabil, carcasă din aluminiu, autonomie de lucru mare, Windows 8.1 Pro etc.
Minusuri: nu prea are.

HP EliteBook 745 G2 poate fi folosit chiar și ca un laptop multimedia datorită acelei plăci video dar tot e mai bine să folosiți un ecran mai mare pentru filme, jocuri sau vizionarea de poze. O puteți face prin conectarea unui monitor sau televizor la acest laptop iar ieșirile video ale laptopului pot fi utile.

Te-ar mai putea interesa