HP Elite 8300 SFF

HP Elite 8300 SFF vine ca o alternativă la HP Elite 8300 CMT și e un desktop PC de primă clasă pentru firme mici, medii sau mari. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul destul de mic pentru configurația sa de top (procesor i5-3470, 2GB memorie RAM, HDD de 500 și Windows 7 preinstalat). Poate vă întrebați de ce nu vine cu 4GB, iar răspunsul ar fi pentru că nu e nevoie de mai mult.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că e o unitate mică care se poate pune sub monitor, dar nu vă oprește nimeni să o puneți în picioare dacă doriți. Unitatea e una de tip small form factor și chiar dacă e mică vine cu o mulțime de porturi printre care se numără USB 3.0, DisplayPort și VGA.

HP Elite 8300 SFF
Unitatea

Specificaţii tehnice

PC-ul HP Elite 8300 SFF e un PC de nota 10 nu datorită brandului care la făcut, ci a grijei și componentelor cu care a fost făcut. Detaliile tehnice sunt numai bune pentru un astfel de PC. Mai multă memorie RAM și un cip grafic cu memorie dedicată nu și-ar fi avut sensul deoarece pentru sarcini office nu are rost. Venind cu porturi de ultimă generație o să puteți conecta diferite dispozitive cum ar fi memorii USB 3 ori monitoare noi care să vină cu port DisplayPort.

Păreri pro şi contra

Eu nu am ce să-i reproșez acestui sistem desktop deoarece vine și cu o garanție de 3 ani care e nespecifică aparaturii business, iar la nevoie poate fi extinsă cu unul ori doi ani în plus. Caracteristicile nu știu dacă vă impresionează, însă nu acest lucru (adică specificațiile tehnice) sunt importante la un desktop, ci cum sunt alese. Cei de la HP au pus doar ce e mai bun în acest calculator și nu trebui să vă faceți griji cu referire la compatibilitate.

Concluzie

E un desktop deloc scump și o să ofere puterea de care aveți nevoie în afacerea dvs. Eu aleg HP deoarece fac PC-uri foarte bune și nu pentru că sunt au cele mai vândute produse IT&C. Utilizarea unității nu e deloc complicată, iar cu privire la periferice nu trebuie să vă faceți griji deoarece vine cu maus și tastatură.

Te-ar mai putea interesa