Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Elite 8200 SFF

Acest sistem desktop PC HP Elite 8200 SFF e unul dintre recomandările mele pentru cei care vor un calculator fie pentru acasă fie pentru servici. Sun destul de multe configurații însă recomandările mele sunt cele cu Dual Core deoarece sunt destul de accesibile iar pentru utilizare Office nu aveți nevoie de mai multă viteză de procesare. Însă dacă aveți de gând să folosiți aplicații mai complexe care necesită procesoare mai performante, există două configurații cu Core i5, dar care nu sunt prea accesibile. V-am recomandat cel Dual Core G620 deoarece vine și cu sistem de operare Linux. Deci există diferențe destul de mari între configurații (procesor, HDD, memorie RAM, OS). Am pus și câteva poze cu un model similar ca să vă faceți o idee despre acesta. Elite 8200 SFF are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Întregul conținut al pachetului

Doar unitate

Specificații tehnice

Plăcile de bază cu chipset Q67 diferă puțin însă prezintă aceleași caracteristici. Aici mă refer la interfața SATA III, sloturi (un PCI, un PCI Express x1 și două PCI Express x16), memorie RAM de 2GB, rețea integrată și sunet integrat. Memoria RAM mi se pare ok și dacă optați pentru o configurație cu Linux și doriți ca pe viitor să instalați Windows pe el, vă recomand cel pe 32 de biți. Dar și HDD-ul e același pe toate configurațiile – 500 GB.

Unitatea sa e destul de compactă și vine cu unitate optică DVD RW, 10 USBuri, VGA, LAN, DisplayPort, 2 PS2-uri, ieșire audio microfon etc. Alături de acesta veți primi atât o tastatură cât și un mouse optic marca HP . E chiar foarte ușoară pentru a fi transportată de o singură persoană – 7.6 kilograme. Dacă îl luați pentru uz casnic, puteți chiar viziona filme HD datorită plăcii video care e destul de performantă. Puteți opta chiar și upgrade-uri ca: memorie RAM sau SSD. Puteți opta și pentru alte modificări însă acele modificări să nu ducă după sine și un consum prea mre de energie deoarece sursa e destul de mică.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un desktop compact care nu ocupă mult spațiu în special că poate fi pus în poziție verticală,

Minusuri: lipsa cititorului pentru carduri.

Concluzie

HP Elite 8200 SFF e un desktop reușit din multe puncte de vedere însă care nu vine cu card reader, dar care o feră utilizatorului un multitasking bun chiar dacă are 2GB de RAM și viteză de procesare oferită de Intel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu