Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Deskjet 3054A eAll-in-one

O imprimantă, mai corect multifuncțional, de calitate e multifuncționalul HP Deskjet 3054A eAll-in-one care e de tip A4 cu Wireless. Prin wireless mă refer la faptul că puteți tipări ceva de pe calculator fără să trebuiască să vă stresați prea mult cu conectarea lui. În opinia mea prețul nu e deloc mare deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi și dacă o să vreți vreodată să mutați aparatul dintr-o parte a biroului în alta atunci trebui știut că acest proces nu va fi deloc greu deoarece aparatul are o greutate mică.

Poze

Pentru a vă face o părere mai bună despre acest aparat am pus clipul sau preview-ul de la final și imaginile de alături. Aparatul e unul foarte compact, chiar dacă e vorba despre un multifuncțional. După cum spuneam anterior, are o greutate mică de vreo 3,5 kilograme și din această cauză o să puteți să o puneți cu ușurință înapoi în cutie dacă nu o să o folosiți pentru perioade îndelungate.

Cutia

Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul HP Deskjet 3054A e unul unicat, oarecum, și asta deoarece poate fi conectat la un calculator atât prin USB cât și prin wi-fi. Știu că există și alte imprimante care au aceste caracteristici, însă niciuna care să aibă un preț undeva la 300 lei. Aparatul 3054A e unul pe cerneală și poate tipări color. Eu prefer modelele pe laser, dar și acestea sunt bune (și mai ieftine) deoarece un set de reîncărcare costă puțin și poate fi folosit de foarte multe ori.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; are n preț foarte accesibil; garanția poate fi mărită până la 3 ani ceea ce ne demonstrează cât de serios e brandul; consumă puțin curent; aparatul e compatibil cu multiple sisteme de operare printre care Mac și Windows.
Contra: nu cred că ar fi ceva negativ de precizat, doar că dacă folsiți un set de refill atunci ar trebui să aveți grijă să reîncărcați cartușul cât e la 25%… că dacă se golește complet atunci o să aveți dificultăți până o să reușiți să destupați porii prin care se scurge cerneala.

Concluzie

Dacă ai de scos lucrări de licență ori diferite documente atunci îți recomand să-ți achiziționezi o multifuncțională în care te poți baza, iar modelul de față e unul cu un extraordinar raport între preț și calitate. Nu cred că o să găsim ceva la fel de bun în perioada ce urmează… la acești bani.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • florin

    As vreasa stiu daca cartusele se pot rencarca ,multumesc

  • Naşul

    Da, se pot.

Lasă un comentariu