HP Deskjet 1050A

Acest multifuncțional HP Deskjet 1050A e un periferic ideal pentru cei care doresc să printeze, scaneze sau să copieze diverse documente. E ideal și fiabil pentru uz casnic. E evident că e un model compact care nu va ocupa mult spațiu, are un aspect destul de elegant în special că s-a optat pentru un gri închis și nu trebuie să aveți cine știe ce cunoștințe pentru a-l folosi. Spun asta pentru că software-ul e ușor de folosit iar multifuncționala e dotată cu butoanele esențiale. Nu trebuie să faceți nici un efort financiar deoarece prețul ei e unul foarte atractiv din punctul meu de vedere. Deskjet 1050A are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Mai de aproape

Specificații tehnice

Caracteristicile sale generale probabil că le și cunoașteți: format A4, funcțiile sale, tehnologie Inkjet, poate tipări color/monocrom, interfață USB și e recomandat să faceți circa 500 copii pe lună. Trebuie luată în considerare această recomandare, iar dacă credeți că veți face mai mult de 20 de copii pe zi, ar trebuie să optați pentru una mai performantă. Poate printa pe hârtie, hârtie foto, plicuri, etichete și folii transparente.

Funcțiile sale sunt cele 3 – copiere, printare și scanare – și nu am ce să le reproșez având în vedere cât costă. Lista de consumabilele pentru acesta nu e una prea generoasă, dar e bine să vă luați un cartuș ca rezervă (opțional). Puteți alimenta cu 60 de coli, însă nu poate tava de tip output (de ieșire) nu acceptă mai mult de 25 de coli (cam cât ați putea scoate pe o zi pentru a respecta acel număr de copii pe lună). În pachet veți primi un set de cartușe și accesoriile necesare.

Alături de aceasta puteți opta și pentru consumabilele dorite, astfel că un cartuș negru e doar 60 de lei (varianta simplă, iar XL-ul e ceva mai scump).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e accesibil, pornește destul de repede, ușor de folosit, fiabil și ușor de mutat datorită greutății reduse.

Minusuri: nimic.

Concluzie

HP Deskjet 1050A e una dintre noile modele oferite de acest producător și cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută. Nu are rost să vă luați o imprimantă iar ulterior un scanner deoarece performanțele celei de sus sunt similare și veți economisi bani sau chiar și spațiu pe birou. Pentru a vă face o idee despre ea dar și conținutul pachetului, am postat clipul de jos:

Te-ar mai putea interesa