HP D7Q13A4, monitor IPS Z23i de 23 inci

HP D7Q13A4 e o alegere bună dacă vă aflați în căutarea unui monitor cu pivot, unghiuri de vizibilitate bune și panou mai bun. Face parte dintr-o serie business și deci s-ar putea să găsiți modele și mai mari cu caracteristici similare. Există un model ceva mai mare dar diferența de imagine e nesemnificativă. Deasemenea, am observat la acela că are și mai multe USBuri, dar nu cred că veți folosi mai mult de 2 USBuri. Are toate porturile necesare și chiar dacă nu are HDMI, are două porturi alternative (DVI și DisplayPort).

Prețul său e ceva mai mare decât cel al unui model multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un monitor similar
Un monitor similar

Ecranul de 23 inci e unul destul de bun și are o imagine destul de bună – 1080p. Alte caracteristici tehnice ale acestui model sunt următoarele: timp de răspuns de 8 ms, aspect lat, contrast dinamic de 5 milioane la 1, iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate bune – 178  etc. Unghiurile de vizibilitate mari sunt utile pentru prezentări sau pentru cei care vor să-l folosească dela o distanță ceva mai mare (filme, jocuri etc). Deci panoul ecranului e mai avansat de aceea și diferența de preț între un monitor ca acesta și unul multimedia.

Pe partea de facilități are doar pivot, nu și montare pe perete, tuner TV ori boxe integrate. Porturile sale sunt următoarele: DisplayPort, DVI, VGA, trei porturi USB. E bine că puteți conecta periferice la el și nu mai trebuie să folosiți porturile PC-ului. Poate că nici nu prea erau așa de accesibile (o mare parte din ele erau poziționate în spatele unității centrale).

Plusuri: arată bine, are pivot pentru rotire ecran, destule USBuri, are port DisplayPort (ideal pentru monitoarele care au imagine cel puțin 1080p), fiabilitate etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite dar e o investiție bună.

HP D7Q13A4 e un model destul de reușit și fiabil care merită încercat și dacă vă interesează cum arată acest model, v-am pus un clip în partea de jos. Cu siguranță poate fi confundat cu modelul de 24 inci dar care nu e chiar identic.

Te-ar mai putea interesa