Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP D7P53A4, monitor Z24i IPS de 24 inci

Monitorul HP D7P53A4 e unul de tip business datorită unor caracteristici speciale dar și pentru că are o construcție robustă. Din poza de jos dar și din clip cred că vă veți putea face o idee despre acesta și cam ce oferă. Are un design plăcut chiar dacă nu e vorba de un model multimedia. Nu excelează la capitolul imagine, adică nu are cea mai bună rezoluție (4K sau Retina) dar nici nu aveți nevoie de ceva mai bun. Sunt puține fișiere media care să ofere calitate UltraHD, poate doar pentru editare foto, proiectare ori desen e nevoie de ceva mai bun (să aibă și un ecran de cel puțin 27 inci). Atunci când vreți detalii e bine să alegeți și o imagine mai generoasă.

Pe partea de dotări are cam tot ce vă puteți dori, chiar și mai multe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Monitorul

Monitorul

Display-ul său e unul de 24 inci iar imaginea e una 1200p deci e una FullHD. Ca și caracteristici de imagine are: iluminare LED, aspect 16 pe 10, contrast dinamic de 5 milioane la 1, iluminare de 300 cd/mp, rată de refresh bună, unghiuri de vizibilitate bune – 178 grade (se datorează panoului IPS).

Pe partea de facilități nu excelează deoarece nu are boxe integrate sau tuner TV. Aceste dotări erau inutile pentru un monitor care are un alt scop. Porturile sale sunt următoarele: DisplayPort, DVI, VGA, 5 USBuri și altele. Consumul de energie e redus pentru un astfel de monitor – 36 W. Dimensiunile sale nu sunt chiar așa de reduse deci poate ocupa mia mult spațiu decât vechiul monitor în special că are un suport mai mare. Pivotul vă permite să rotiți ecranul în plan vertical,astfel că puteți studia mai bine o anumită poză sau un anumit document.

Plusuri: consum redus de energie, multe porturi USB, Display Port, panou IPS, pivot etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

HP D7P53A4 e o alegere bună pentru cei care vor un monitor mai deosebit și au un buget mare. Poate că din poza de sus nu vă puteți face o idee prea bună despre el, de aceea am pus și acest clip.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu