HP Compaq Pro 6300

Acest sistem desktop HP Compaq Pro 6300 e un model All-in-One de 21.5 inci sau pe sunt AiO 21.5. Dacă nu ați deținut un așa desktop, trebuie să știți că nu vine cu unitate centrală, dar monitorul e destul de greu deoarece componentele sunt incorporate în el. Astfel că biroul va fi destul de liber, însă vine și cu periferice. Deci nu veți scăpa de cabluri, dar nu vă oprește nimeni să optați pentru alte periferice (mai elegante și wireless). Arată bine pentru un model din seria Compaq Pro 6000, însă acesta e destul de nou având în vedere configurația cu IvyBridge. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am pus o poză cu acesta dar și un clip la finalul articolului. Mouse-ul și tastatura le puteți găsi și la alte desktopuri deoarece sunt cu fir.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul său e unul din generația a treia – i3-3220 de 3.3 GHz cu Intel HD 2500. Predecesoarele aveau procesoare din generația a doua care era la fel de bune. Pentru un desktop office nu prea are mare importanță, însă e bine să fie unul Core i. Placa de baza e una tipică modelelor compacte – Intel Q75 Express. Oferă multe porturi, sloturi, rețea integrată și sunet integrat. Din păcate nu are bluetooth sau WLAN. Lipsa tehnologiei wireless poate fi rezolvată cu un adaptor wireless care nu costă mult.

Memoria e de 4 GB și e la o frecvență tipică configurațiilor cu IvyBridge – de 1600 MHz. Are și un spațiu de stocare de 500GB asigurat de hard disk. Având în vedere că ecranul nu e unul tactil, Windows 7 care mi se pare satisfăcător. Spun asta deoarece Windows 8 oferă acea interfață care necesită o altfel de interacțiune. Ecranul e de 21.5 inci FullHD iluminat LED și unghiurile sunt foarte bune. Ca și dotări are: cameră web, difuzoare stereo, sursă de 180 W, USBuri 3.0/2.0, microfon, ieșire audio, LAN, PS2 etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ideal pentru utilizare office, fiabil, sistem de operare preinstalat, boxe și cameră web incoporate.

Minusuri: nu are ecran tactil și WiFi.

Concluzie

Acest HP Compaq Pro 6300 e unul dintre multele desktopuri compacte de pe piață și care e o alternativă bună la u laptop deoarece oferă un ecran generos, detaliat și cu unghiuri largi de vizibilitate. Am pus și o prezentare a seriei noi de All-in-One-uri de la acest producător, printre care se află și cel de sus:

Te-ar mai putea interesa