HP Compaq Presario CQ58-303SQ, laptop office cu preț ok

Actualizare: HP Compaq CQ58-303SQ are acum un preț redus cu 100 de lei.

Oferta a expirat. Actualizare 10.05.2013: La magazinul #1 laptopul HP Compaq CQ58-303SQ costă 1599 lei și îl ai cu transport gratuit în o zi, pe când la magazinul #2 ai laptopul HP Compaq Presario CQ58-303SQ la un preț de 1449 lei cu rucsac HP QB757AA cadou, iar transportul e tot gratuit, dar în două zile.

Articolul din 25.03.2013
HP Compaq Presario CQ58-303SQ e laptopul perfect pentru cei care nu sunt pasionați de jocuri și vor o soluție pentru la școală. Datorită procesorului dual core Pentium B960 e numai bun pentru filme HD și pentru multitasking. Nici nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă bugetul vă permite atunci vă recomand cu căldură un maus Hama AM-5200 și un router D-Link DIR600, 150Mbps.

Aspect

E un model cu ecran de 15.6 inci, motiv pentru care geanta HP QB681AA, 16.1″ ar fi ok, iar portabilitatea notebook-ului de față e numai bună deoarece cântărește undeva la 2,5 kilograme, iar bateria ține vreo 3 ore.

Din față
Tastatura

Caracteristici tehnice

Vine cu componente de ultimă generație printre care se numără un procesor Intel Pentium B960 din seria SandyBridge, 4GB memorie RAM și un hard încăpător de 500 de giga. Din păcate nu are Windows preinstalat, ci doar Free DOS, dar nu vă va fi greu să instalați ce OS doriți deoarece vine cu unitate optică DVD care poate fi utilizată în acest sens.

Păreri pro şi contra

Pro: reportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția e una normală de 2 ani care poate fi mărită mai mult prin intermediul serviciului garanția extra… sau cum e numit la alte magazine online; nu vine cu tastatură numerică în partea dreaptă, iar acest lucru e unul foarte bun deoarece s-a făcut mai mult loc pentru o poziționare ergonomică a butoanelor.
Contra: nu vine cu sistem de operare.

Concluzie

Dacă te interesează un laptop ieftin atunci pe piață găsești variante fără număr, dar eu îți recomand acest model deoarece vine de la un brand american care se respectă, iar calitatea materialelor incorporate e una foarte bună. Să nu mai spun despre componente deoarece sunt foarte bune și te vor ajuta să vezi filme 720p și să te joci jocurile preferate de pe Facebook. Despre cum arată se poate vedea mai bine din preview-ul de alături, iar despre Windows eu recomand să instalați cel mai nou Win pe 64 biți așa încât să vă vadă toți RAMii.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „HP Compaq Presario CQ58-303SQ, laptop office cu preț ok”

Comentariile sunt închise.