HP Compaq Presario CQ58-302SQ

În momentul de față laptopul HP Compaq Presario CQ58-302SQ vine la ofertă cu o imprimantă HP CH340B ceea ce mi se pare foarte bine. E un model de laptop apărut de maxim o lună care are un procesor nou Intel Celeron 1000M din generația Ivy Bridge, 4GB memorie RAM și un hard capacitiv de 500 de giga.
Din această cauză eu zic că un preţ bun Vezi prețul special de azi → nu e deloc mare și cred că ar fi recomandat să-i extindeți garanția… dacă aveți buget pentru așa ceva.

Aspect

E un model cu ecran de 15 inci care e numai bun la văzut filme HD, iar datorită acestui ecran, laptopul încape numai bine într-un rucsac laptop HP QB757AA. Greutatea nu e nici ea prea mare, fiind de undeva la 2.5 kilograme și din această cauză nu o să vă provoace probleme cu coloana… dacă decideți că-l cărați într-o geantă.

Din față
Tastatura

Caracteristici tehnice

CQ58-302SQ e un model cu ecran de 15.6 inci dotat cu hardware de ultimă generație cum ar fi cip Intel 1000M, grafică Intel HD și 4GB memorie RAM. Din păcate, chiar dacă stă foarte bine pe partea de componente, la capitolul software stă foarte rău deoarece nu are sistem de operare preinstalat.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul corect; vine cu o garanție foarte bună care poate fi mărită la mai mult; vine cu multe porturi utile cum ar fi 3 USB-uri, VGA, HDMI și card reader; are bluetooth care vă va fi de folos pentru transferul de fișiere de pe laptop pe un telefon sau invers; are unitate optică utilă la instalarea sistemului și a diferitelor programe; touchpad-ul e plăcut la atingere, dar tot mia bine e să vă luați un maus wireless de genul HP x4000 H2F42AA.
Contra: nu are OS (Free DOS e un fel de MS DOS și ajută la nimic).

Concluzie

Dacă nu ai prea mulți bani sau vrei un laptop pentru Internet, muzică și filme atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Singurul lucru care trebuie făcut e să instalați Windows și driverele aferente. Iar, eu aș recomanda să instalați Windows 8 64 bit deoarece producătorul suportă doar cel mai nou Windows.

Lasă un comentariu