HP Compaq Presario CQ58-251SQ, laptop ieftin

HP Compaq Presario CQ58-251SQ e un laptop care mie îmi place deoarece beneficiază de o reducere de 100 lei cu care poți să-ți cumperi un mouse fără fir HP x4000 (H2F42AA), un router wireless ASUS RT-N10LX sau niște boxe HP H3W58AA. Nu e la fel de puternic precum CQ58-302SQ, dar tot e foarte bun grație procesorului dual core, celor 4GB memorie RAM și plăcii video Radeon HD 7310. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și de aceea eu cred că e foarte bun pentru școală și sarcini office.

Aspect

Se poate vedea că e un model de culoare neagră cu un ecran de 15.6 inci care-i numai bun la vizionat filme HD. Portabilitatea e una crescută deoarece greutatea nu e afectată negativ de ecran și din această cauză cântărește undeva la 2.5 kilograme.

HP Compaq Presario CQ58 140SQ 1
Din față
HP Compaq Presario CQ58 140SQ 2
Tastatura

Caracteristici tehnice

Modelul acesta de CQ58-251SQ vine cu un procesor AMD E1-1200 care are incorporată o placă grafică AMD Radeon HD 7310. Despre memorie trebuie spus că are 4GB RAM și hard de 500 de giga. Astfel, nu o să aveți probleme în a stoca câte fișiere vreți pe el. Din păcate nu vine cu Windows, dar are Free DOS, adică un fel de MS DOS care e util la a vedea că laptopul pornește.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ține circa 3 ore; poate fi utilizat la jocuri datorită plăcii grafice puternice, dar nu e un laptop pentru jocuri; nu are tastatură numerică, iar eu zic că asta e un avantaj deoarece așa tastele sunt poziționate mai bine; vine cu porturi utile cum ar fi HDMI, VGA și 3 USB-uri; are bluetooth; vine cu unitate DVD care e foarte folositoare la instalarea sistemului de operare, adică a Windowsului, cât și la redarea filmelor de pa DVD.
Contra: nu are Windows.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui notebook PC bun atunci acest model ar fi foarte bun. Ca o ultimă recomandare din partea mea – eu cred că ar fi bine să instalați Windows 7/8 pe 64 bit așa încât să vadă toți RAMii și nu trebuie uitat sub nicio formă de drivere care trebuie și ele instalate.

Te-ar mai putea interesa