≡ Meniu

HP Compaq Presario CQ58-251SQ, laptop ieftin

HP Compaq Presario CQ58-251SQ e un laptop care mie îmi place deoarece beneficiază de o reducere de 100 lei cu care poți să-ți cumperi un mouse fără fir HP x4000 (H2F42AA), un router wireless ASUS RT-N10LX sau niște boxe HP H3W58AA. Nu e la fel de puternic precum CQ58-302SQ, dar tot e foarte bun grație procesorului dual core, celor 4GB memorie RAM și plăcii video Radeon HD 7310. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi și de aceea eu cred că e foarte bun pentru școală și sarcini office.

Aspect

Se poate vedea că e un model de culoare neagră cu un ecran de 15.6 inci care-i numai bun la vizionat filme HD. Portabilitatea e una crescută deoarece greutatea nu e afectată negativ de ecran și din această cauză cântărește undeva la 2.5 kilograme.

Din față

Tastatura

Caracteristici tehnice

Modelul acesta de CQ58-251SQ vine cu un procesor AMD E1-1200 care are incorporată o placă grafică AMD Radeon HD 7310. Despre memorie trebuie spus că are 4GB RAM și hard de 500 de giga. Astfel, nu o să aveți probleme în a stoca câte fișiere vreți pe el. Din păcate nu vine cu Windows, dar are Free DOS, adică un fel de MS DOS care e util la a vedea că laptopul pornește.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ține circa 3 ore; poate fi utilizat la jocuri datorită plăcii grafice puternice, dar nu e un laptop pentru jocuri; nu are tastatură numerică, iar eu zic că asta e un avantaj deoarece așa tastele sunt poziționate mai bine; vine cu porturi utile cum ar fi HDMI, VGA și 3 USB-uri; are bluetooth; vine cu unitate DVD care e foarte folositoare la instalarea sistemului de operare, adică a Windowsului, cât și la redarea filmelor de pa DVD.
Contra: nu are Windows.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui notebook PC bun atunci acest model ar fi foarte bun. Ca o ultimă recomandare din partea mea – eu cred că ar fi bine să instalați Windows 7/8 pe 64 bit așa încât să vadă toți RAMii și nu trebuie uitat sub nicio formă de drivere care trebuie și ele instalate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu