HP Compaq Presario CQ58-250SQ, laptop office la reducere

Actualizare: Prețul lui HP Compaq Presario CQ58-250SQ a ajuns la 1299 lei (reducere circa -200 lei); A apărut un resigilat HP CQ58-250SQ la 1189 lei în stare perfectă cu ambalajul original deschis.

Articolul din 13.11.2012:
HP Compaq Presario CQ58-250SQ e un laptop bun care-l recomand celor care vor să renunțe la desktopul lor în favoarea unui gadget compact și portabil. Faptul că e mai accesibil se datorează configurației sale cu AMD și dotărilor sale. Mai precis, vine cu un procesor din seria E1, 2GB RAM și un hard disk modest. Cât despre dotări, vine cu cele standard și tehnologie wireless bluetooth (ideal pentru cei care folosesc des telefonul și își transferă date fără cabluri). Alături de acestă vă recomand 2GB de RAM, o geantă, un mouse wireless și un router wireless. Bineînțeles, o parte din acestea sunt obligatorii având în vedere că doriți să-l folosiți ca desktop replacement. Acest model CQ58-250SQ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesorul acestui HP e un E1-1200 la 1.4 GHz care se pare că îl întâlnim din ce în ce mai des la modelele accesibile. Având în vedere că vine cu o placă video integrată seria 7000M, are capabilități multimedia limitate dar mai bune decât cele oferite de cele Intel. Întradevăr, o configurație cu AMD e cu vreo 100-200 lei mai ieftină decât una cu Intel, deci merită luată în considerare dacă nu vă interesează viteza de procesare.

Ecranul său e unul standard adică de 15.6 inci cu rezoluție 768p și cu iluminare LED. E vorba de unul lucios deci contrastul e mare și culorile sunt mai vii. Pot spune că e decent pentru vizionat filme dar nu mai mari de 720p. Cât despre jocuri 3D, nu vă recomand să încercați în special jocuri mai noi deoarece nu a fost realizat pentru așa ceva. Dacă vă plac jocuri, ar fi bine să luați unul cu placă video dedicată și nu unul cu placă video integrată cum are acesta – Radeon HD 7310.

Cât de spre memoria sa, spațiul de stocare oferit de hard e de 320GB iar memorie RAM e de 2GB cu posibilități de măriri (dar nu are rost mai mult de 4GB). Dotările sale sunt cele standard dar are și o cameră web HD care vă ajută la conversații pe skype sau messenger. Autonomia sa e una modestă deci decentă pentru un laptop office.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: destul de accesibil, robust, are bluetooth și cameră web HD, posibilitatea instalării unei memorii RAM de 4GB.

Minusuri: doar 2GB de RAM.

Concluzie

Acest HP CQ58-250SQ e o alegere decentă însă există alternative oferite de alți producători care poate v-ar interesa, însă dacă sunteți fan HP, acesta e alegerea corectă în acest preț.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „HP Compaq Presario CQ58-250SQ, laptop office la reducere”

  1. Eu l-am primit cadou de sarbatori si sunt foarte multumita de el. Singurul lucru care a trebuit facut a fost instalarea Windows si restul a fost o joaca. Serialele HD si filmele se vad foarte clar si jocurile de pe Facebook merg exemplar.

Comentariile sunt închise.