HP Compaq Presario CQ58-201SQ

De curând cei de la HP au lansat pe piață seria CQ58, iar laptopul HP Compaq Presario CQ58-201SQ face parte din aceasta. Față de modelul are procesor Celeron B830 și 4 giga memorie RAM. Aceste lucruri fac ca notebook-ul să fie doar unul de tip office și deci nu prea bun pentru jocuri. Dar, dacă folosești calculatorul doar pentru vizionat filme și navigat pe Internet atunci acest CQ58-201SQ va fi foarte bun pentru tine. Nici nu costă prea mult deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar la acest cost mic de achiziție nu prea are adversar.

Poze

Se poate observa că arată extraordinar de bine și se vede că HP e un producător american și nu unul asiatic. Culoarea acestuia e neagră și dacă vă uitați atenți la prima poză atunci vedeți că nu are tastatură numerică. Acest lucru e puțin neobișnuit pentru un laptop de 15 inci, însă dacă ne gândim bine atunci poate nici nu aveți nevoie de acele taste.

Din față
Tastatura

Specificaţii tehnice

Piesele de rezistență ale acestui model sunt procesorul dual core model Celeron, cipul grafic integrat, memoria RAM de 4GB și hardul încăpător. Cipul GPU, adică placa video integrată e una Intel HD care are capabilitatea de a reda fluent filme HD, iar ecranul de 15,6 inci cu rezoluție HD+ o să vă fie de mare ajutor. Dacă ecranul vi se pare mic atunci trebuie știut că aveți la dispoziție un port VGA prin intermediul căruia puteți conecta laptopul la un un monitor extern.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; raportul dintre preț și performanță e unul foarte bun deoarece dacă nu te pasionează jocurile atunci o să vezi că e foarte bun pentru tine; vine cu porturi și conexiuni utile cum ar fi bluetooth, USB (doar 2.0), HDMI și VGA; portabilitatea e una superioară deoarece greutatea sa nu e deloc mare, iar bateria ține mult.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei să-ți schimbi vechiul PC cu unul nou atunci eu îți recomand pe acesta deoarece are o fiabilitate crescută, e performant și nu arată rău deloc. Din preview-ul de alături te poți convinge că arată bine, iar despre utilizarea sa trebuie știut că nu e complicată. După achiziționare singurul lucru care trebuie să-l faci e să instalezi Windows și driverele aferente.

Te-ar mai putea interesa